Tjenester:
Kommunikasjon


Eirik Waula
Kommunikasjonsansvarlig

T: 92249545
E: eirikw@valide.no

Andre tjenester

Kommunikasjon

Har du et arrangement, en nyhet, en idé eller en innovasjon som flere medlemmer i klyngen bør kjenne til? Eller kanskje en stillingsannonse du vil promotere?

Hjemmesiden til Norwegian Smart Care Cluster (NSCC) skal være en aktiv rundkjøring for informasjon og nyhetsutveksling mellom klyngeadministrasjonen og medlemmene, og mellom medlemmene.

Sammen har vi størst kraft

Tips oss veldig gjerne om stort og smått vi kan formidle og skrive om i våre kanaler. Eirik, som er kommunikasjonsansvarlig, setter stor pris på tips.

Lik og del våre saker fra nettsiden eller i kanalene Facebook og LinkedIn. Vi prøver å fange opp innhold fra medlemmer og dele, men tips og tagg oss veldig gjerne.

På jakt etter jobb? Flere av våre bedrifter søker nye ansatte. Du finner annonsene på nettsiden vår. Det er med glede vi promoterer stillingsannonser for våre medlemmer.

Kommunikasjon

Mål: Klyngen skal være åpne om sine egne prosesser og skal informere om aktivitet i klyngeregi. Nettside, nyhetsbrev og sosiale medier skal bygge opp under målene om at klyngen skal engasjere, bidra til at bedrifter finner sammen, inspirere til innovasjon, informere om aktivitet, være en pålitelig formidler av informasjon fra myndigheter og politiske arena samt andre relevante aktører for klyngemedlemmene. Kommunikasjonen vår skal bidra til at medlemmer blir bedre kjent med hverandre og videreformidle inspirerende innhold fra innog utland.

Hvordan: Nettstedet www.smartcarecluster.no er klyngens hovedkanal for formidling. Aktiviteter i Smart Care Lab og andre satsinger blir formidlet via nettstedet. For å skape engasjement og oppmerksomhet både fra medlemmer og allmennheten, formidles også nyheter, inspirasjon og aktiviteter via sosiale medier, primært Facebook og LinkedIn.

Vi oppdaterer nettsiden vår med nyhetssaker, medlemsinformasjon, aktivitetsinformasjon, påmeldinger og bedriftspresentasjoner av våre medlemmer. Vi sender også ut et nyhetsbrev i måneden, med hovedvekt på arrangement og nyhetsformidling.

Arkiv