Tjenester:
Arrangement


Eirik Waula
Ansvarlig for arrangement

T: +47 922 49 545
E: eirikw@valide.no

Andre tjenester

Arrangement

Norwegian Smart Care Cluster arrangerer årlig gjennomsnittlig 30-50 nettverkstreff, seminarer, workshops og konferanser. Målet er å spre kunnskap, fremme utvikling og bygge nettverk.

Våre arrangementer setter søkelys på aktuelle tema, bidrar til kompetanseheving og innsikt i nye forretningsområder, og fungerer som en møteplass for klyngens medlemmer. I tillegg til å arrangere egne arrangementer er vi også til stede på messer både nasjonalt og internasjonalt, enten sammen med medlemsbedriftene våre eller på egen stand hvor vi promoterer helseklyngens arbeid.

Har du en god idé til et arrangement, eller ønsker å arrangere noe sammen med oss? Ta gjerne kontakt for en prat om mulighetene!

Klyngen er en nettverksbygger på vegne av klyngens medlemmer, og deltakelse på messer, konferanser, seminarer eller lignende møteplasser er sentralt for å utvide nettverket.

Skulle du gjerne deltatt på et arrangement, men veien dit er både lang og dyr? Ved egne arrangement, streamer vi ofte live og/eller produserer opptak. På denne måten visker vi ut geografiske hindringer, og du kan høste kunnskap uten å være fysisk til stede. Alle livesendingene våre blir annonsert på våre nettsider og/eller i sosiale medier.

Under fanen innsikt finner du tidligere arrangement. Ta deg en titt her: Arrangementer

Arkiv