"Med dette ønsker vi å redusere risiko og sikre at bedriftene i størst mulig grad kan utvikle seg til vekstkraftige bedrifter som vet hvor deres produkter passer inn, hvilken verdi de vil gi og hvem som er kunden."
- Ingrid Gjerdene, daglig leder i Stiftelsen Teknologiformidling
Vis fakta

VIL DU TESTE I LAB?

Ta gjerne kontakt med teamet i Norwegian Smart Care Lab for en uforpliktende prat.

KONTAKT: Team NSCL

TJENESTER: Her finner du alle tjenestene til NSCL

REDUSERE RISIKO: Her ser vi et glimt fra en test av løsningen til bedriften Medsensio, gjennomført av Norwegian Smart Care Lab ved Fagskolen Rogaland. (Foto: Karoline Blikra Mokleiv, NSCL)

Stiftelsen Teknologiformidling vil løfte helseteknologibedrifter gjennom tett samarbeid med Norwegian Smart Care Cluster

Med denne samarbeidsavtalen støtter stiftelsen klyngen med 3 millioner kroner fordelt over 3 år. Målet er at bidraget skal fremme lønnsomhet og produktivitet hos norske helseteknologibedrifter.

– Dette er et viktig samarbeid der vi sammen kan få til mer enn hver for oss. Vi ser at klyngen og Stiftelsen Teknologiformidling har felles mål. Denne samarbeidsavtalen vil styrke vårt felles mål om å styrke norske helseteknologibedrifter, sier Arild Kristensen, daglig leder i Norwegian Smart Care Cluster.

Stiftelsen Teknologiformidling gir økonomisk støtte til prosjekter som bidrar til bærekraftig og teknologisk utvikling av små og mellomstore bedrifter.

– Målet med samarbeidet er å gi små og mellomstore norske helseteknologibedrifter hjelp med kvalitetssikring av produkter og tjenester, sier Ingrid Gjerdene, daglig leder i Stiftelsen Teknologiformidling.


Nå kan norske SMBer innen helseteknologi få støtte til tjenester hos Norwegian Smart Care Lab med opptil 50%. Disse tjenestene kan du få støtte til:

Markedsavklaring

Funksjonstest i lab

Pris og salgsstrategi

Kost/nytte analyse

Funksjonstest i virkelige omgivelser

Ta kontakt med Karoline Blikra Mokleiv eller Marit B. Hagland, for å få tilbud til din bedrift. Kontaktinfo via lenken eller nederst på siden.

LES MER: Hvem er Stiftelsen Teknologiformidling?

FELLES MÅL: Ingrid Gjerdene, daglig leder i Stiftelsen Teknologiformidling, og Arild Kristensen, daglig leder i Norwegian Smart Care Cluster, jobber nå mot felles mål. Gjennom støtten fra Stiftelsen Teknologiformidling vil norske helseteknologibedrifter få bidrag til å gjennomføre tester av sine e-helseprodukter/-tjenester i virkelig skala hos Norwegian Smart Care Lab. Samtidig vil bedriftene også få hjelp med nettverksbygging og deling av erfaringer og kunnskap. (Foto: Stiftelsen for Teknologiformidling og NSCC)


Støtte til test i Norwegian Smart Care Lab

– Det ligger et stort vekstpotensial for norsk helsenæring i det globale markedet. Gjennom å tilby bedriftene mulighet til å teste sine løsninger i en tidlig fase, skal NSCC bidra til å øke antall norske helseteknologibedrifter som lykkes kommersielt, sier Kristensen.

Han viser til et av de viktige initiativene klyngen har tatt for å hjelpe bedriftene: nemlig å opprette Norwegian Smart Care Lab (NSCL). I labben kan bedriftene få testet og verifisere produkt og løsninger.

Norwegian Smart Care Lab (NSCL) er et internasjonalt testsenter og Living Lab for helseteknologi som NSCC har konseptutviklet siden 2014.

LES MER: Her finner du alt du trenger om NSCL

Gjennom støtten fra Stiftelsen Teknologiformidling vil norske helseteknologibedrifter få bidrag til å gjennomføre tester av sine e-helseprodukter/-tjenester i virkelig skala hos NSCL og i regi av NSCL. Samtidig vil bedriftene også få hjelp med nettverksbygging og deling av erfaringer og kunnskap.

– Med dette ønsker vi å redusere risiko og sikre at bedriftene i størst mulig grad kan utvikle seg til vekstkraftige bedrifter som vet hvor deres produkter passer inn, hvilken verdi de vil gi og hvem som er kunden, sier Gjerdene.

Gjennom samarbeidet vil stiftelsen og klyngen også utarbeide noen felles aktiviteter for å fremme norske helseteknologibedrifter.

Arkiv