Validé AS

www.valide.no/

Validé AS

Vi er et innovasjonsselskap med inkubator, TTO (Technology Transfer Office) og investering. Bistår grundere, forskere, studenter og bedrifter i å utvikle sin idé til kommersielt produkt.

Første januar 2016 ble Prekubator TTO og Ipark samlet til ett selskap; Validé – Technology Transfer Office, Incubator & Investment. Validé har nå en bred portefølje fra de to selskapenes aktivitet gjennom nesten 20 år.


Fra idé

Validé er offisiell partner for teknologioverføring for flere forskningsmiljøer, og godkjent Siva inkubator. Dette inkluderer ansvar for IPR og kommersialisering av intellektuelle verdier.

Inkubatorvirksomheten retter seg mot innovative oppstartsselskaper regionalt og nasjonalt, og vi vurdere om lag 350 nye ideer og selskaper hvert år. Ideene kommer fra industri, FoU og enkeltpersoner.

Til verdi

Validé investerer kapital, tid og kunnskap i selskapene med størst potensiale. Vi har 2 akselleratorer – en innen olje og gass og Ipark Tech Startup Accelerator, for selskaper innen teknologi, kommunikasjon og digitale medier. Vi tilbyr kontorplass til våre bedrifter og samarbeidspartnere.

Hva vi tilbyr

Vi fasilliterer innovasjonsprosjekter helt fra tidlig FoU-fase til kommersialisering gjennom å tilføre erfaring, kompetanse, nettverk, kapital, drivkraft og glede, herunder prototypeutvikling, teknologiutvikling, forvaltning av IPR, produktutvikling, forretningsutvikling og vekst. Validé kan tilby egenkapital, pre-såkorn, såkorn og venture-kapital. Vi har også tilgang på og kjennskap til regional, nasjonal og internasjonal offentlig kapital.

Trygg Skapende
Engasjert

Vi har som mål å væreTTO i verdensklasse, og å være førstevalget for inkubatorselskaper med stort potensiale og internasjonale ambisjoner. Vi skal være en trygg, skapende og engasjert partner for idéhavere.

Vil du høre mer?
- Ta kontakt med Anne Klepp Andersen

Mail: anne.k.andersen@ipark.no
Tlf.: 51 87 40 24
Mob.: 922 53 684
Linkedin-03arrow forwardGroup 68 Copy 13Group 68 Copy 13ListFill 1Fill 1Facebook-04fbGroup 3Fill 1Page 1Group 125Group 68 Copy 6Group 68 Copy 12Group 126Loupe CopyPage 1Group 68 Copy 6Group 68 Copy 6twitterFill 1ListGroup 2ArkivNSCC_Logo