event

Åpent møte

17

august 2021

Slik blir din løsning attraktiv for helsetjenesten

Helsetjenesten er kompleks og står i en omveltende endringsprosess. Som leverandør kan du gjøre mye for å møte helsetjenestens behov og krav. I dette webinaret viser vi deg hvordan du tar gode valg og sikrer en effektiv prosess.


Hvordan lykkes med velferdsteknologi? Helseministeren peker på samarbeid mellom næringslivet og det offentlige som en viktig faktor. Dette webinaret er første del av en serie webinarer under fanen "hvordan lykkes med helseteknologi". Opptaket finner du over!

Vi vil hjelpe deg på veien, og tar for oss viktige veivalg når du skal utvikle helseteknologi.

– Gevinstene ved et samarbeid mellom helsenæringen og det offentlige kan bli som et kinderegg for Norge: Pasientene får et bedre tilbud, helsetjenesten blir mer effektiv og bærekraftig, og vi får en fremvekst av en kunnskapsrik næring som bidrar med lønnsomme arbeidsplasser.
Helseminister Bent Høie.

I dette første webinaret i regi av Norwegian Smart Care Lab deler vi erfaringer og tips til hvordan du unngår barrierer og raskest mulig får lansert løsningen i markedet. Lange prosesser er kostbare både for næringsliv og helsetjenesten, og målrettet effektiv utvikling vil tjene alle parter.

– Skal vi skape gevinsten Bent Høie ønsker seg må vi gjøre dette på en strukturert og kvalitetssikret måte, sier Marit Hagland, leder av Norwegian Smart Care Lab.

Hun deler av sin lange erfaring med utvikling av teknologi og testing i innlegget "hvordan lykkes med velferdsteknologi". Et knippe bedrifter vil også dele kunnskap om hvordan du unngår barrierer og sikrer markedstilgang.

– For å få til gode samarbeid og effektive prosesser er det avgjørende å forstå hverandres utfordringer. Denne kunnskapen vil også være nyttig for kommuner som skal anskaffe og implementere velferdsteknologi, sier Karoline Blikra Mokleiv, forretningsutvikler i Norwegian Smart Care Lab.


HVEM? Norwegian Smart Care Lab

HVA? Webinar om utvikling av velferdsteknologi

HVOR? Digitalt (du får tilsendt lenke ved påmelding)

NÅR? 17. august kl. 14.00 - 15.00

MÅLGRUPPE: Bedrifter og kommuner

Program:

  • Velkommen v/ Norwegian Smart Care Lab
  • Kvalitetssikring i innovasjonsprosessen v/ Wouter Myny, senior produkt designer i Inventas - Mer om Inventas
  • Gjør de rette digitale veivalgene v/ Gro Kleveland, strategisk rådgiver i Egde - Les mer om Egde
  • Design thinking i innovasjonsprosessen v/ Hogne Malum Gjersvik, designer og CEO i These Ways - Mer om These Ways
  • Visualiser dine test- og innovasjonsprosjekter v/ Fredrik Fjellså, filmprodusent og daglig leder i Capix - Les mer om Capix
  • Grasp your emotions – A diary without words v/ Ingvald Grindheim, CEO i Grasp - Les mer om Grasp

Relaterte dokumenter:

Arkiv