event

Åpent møte

17

august 2021

Nye tjenester i lab for bedrifter

Vi presenterer en rekke nye tjenestepakker i Norwegian Smart Care Lab levert sammen med medlemsbedrifter. Her får du alt fra test av sikkerhet, klassifisering av medisinsk utstyr, kartlegging og funksjonstest med brukere, til markedsføring og video.

Norwegian Smart Care Lab har utvidet tjenestetilbudet i samarbeid med flere medlemsbedrifter.

– Vi er stolte av å lansere nye tjenestepakker, skreddersydd for bedrifter som skal gjennomføre et utviklingsløp for helseteknologi. Dette tilbudet vil også være viktig å vite om for kommuner som skal anskaffe og implementere velferdsteknologi, slik at de kan anbefale leverandører å teste løsningene, sier Marit Hagland, leder for Norwegian Smart Care Lab. Webinaret gir deg en innføring i hvordan du kan bruke tester til å kvalitetssikre innovasjonsprosessen.

Dette seminarer er første del av en serie på seks. Utover høsten 2021 kan du bli med på flere webinarer i regi av Norwegian Smart Care Lab, hvor vi ser på hvilke tester som bør gjennomføres i de ulike stadiene i utviklingsløpet.

– Medlemsbedriftene som leverer tjenester i samarbeid med laben deler sin kunnskap og erfaringer, for å bidra til at det utvikles gode og brukervennlige løsninger. Vi har lagt vekt på at tjenestepakkene skal ha en strukturert prosess, klar tidsramme, forhåndsbestemt pris og tydelig leveranse, sier Karoline Blikra Mokleiv, forrestingsutvikler ved Norwegian Smart Care Lab.

HVEM? Norwegian Smart Care Lab

HVA? Webinar om nye tjenestepakker

HVOR? Digitalt (du får tilsendt lenke ved påmelding)

NÅR? 17. august kl. 14.00 - 15.00

MÅLGRUPPE: Bedrifter og kommuner

Program:

Påmeldingsskjema


Arkiv