Grasp AS

grasp.global/

KONTAKTPERSON
Ingvald Grindheim
92 88 79 97

Grasp AS

Grasp er en grensesprengende kommunikasjonsløsning innenfor psykisk helse - dagbok uten ord.

Psykiske problemer er en av vår tids største samfunnsutfordringer. Nye krav til mer målrettet og effektiv behandling må til. Dette vil kreve nye og innovative verktøy på brukers premisser.
Grasp er en grensesprengende kommunikasjonsløsning innenfor psykisk helse - dagbok uten ord. Systemet er utviklet av vårt kompetente team, i samarbeid med helsetjenesten. Bruksområde til Grasp er svært mange, både innenfor og utenfor helsesektoren.

GRASP AS er et privateid, digitalt Med-Tech selskap som fokuserer på utvikling, produksjon og distribusjon av et nytt digitalt verktøy til bruk innenfor helsesektoren. Vår historie går tilbake til en observasjon under behandling av en ung gutt i helsevesenet. Siden den gang er det lagt ned utallige timer med design, utvikling av hardware og software, etablering av selskap og opparbeidelse av et profesjonelt team. Vi har nådd målene vi har satt oss underveis, og det er vi stolte av

GRASP:

En elektronisk stressball for psykisk helse

Se for deg en dagbok uten ord, som gjør det mulig å forklare det du mangler ord for – som indre smerte. Selskapet GRASP har siktet seg inn mot psykisk helse, men det digitale verktøyet kan brukes innen alle områder av helsesektoren.

Grasp Produkt 1

Arkiv