event

Åpent møte

20

august 2020

Webinar: Teknologi og frivillighet

Teknologi og frivillighet har fått en ny dimensjon med coronaviruset. I dette webinaret ser vi nærmere på løsninger som setter gode gjerninger og ideer i system.

Tid: 20.08 fra kl. 14.00 - 15.30

Sted: Webinar 

Se opptak fra webinaret her:


Teknologi og frivillighet koblet sammen med gode tanker fører til gode ringvirkninger. Når frivillige gode handlinger blir organisert gjennom smart teknologi kan hverdagsheltene blomstre på en helt ny måte. Da coronaviruset endret hverdagen vår drastisk opplevde mange av selskapene som tilbyr tjenester i frivillighetens tegn stor pågang. I dette webinaret har vi med oss flere av selskapene som tilbyr slike tjenester. Samtidig skal vi få høre hvilke behov og utfordringer kommunene opplever i knutepunktet mellom teknologi og frivillighet. Vi har også med oss selskaper som ved hjelp av teknologi tilbyr løsninger inne ernæring og kognitiv svikt. En ting er felles for alle - de vil bidra til god livskvalitet for folk flest.

LES MER: Teknologi og frivillighet får en ny dimensjon med coronaviruset

Program, med kontaktinformasjon til selskapene:

  • Innledning, ved Norwegian Smart Care Cluster
  • Frivillighet og morgendagens velferdssamfunn. Intervju med Arne Thorbu, tidligere næringslivsleder og engasjert frivillig pensjonist
  • Betraktninger fra kommunal sektor, v/ Ingvild Haram , Ålesund Kommune
  • Presentasjon av ulike løsninger relatert til frivillighet. Disse selskapene presenterer:

Alle presentasjoner er tilgjengelige nederst i artikkelen


Sammen med Pensjonistforbundet setter Norwegian Smart Care Cluster opp en webinarserie gjennom 2020 hvor vi setter søkelys på hva som finnes av ulike teknologier og løsninger innen "Smart Care".  Hensikten er å gi kommuner og brukere innsikt og kunnskap om løsninger innen e-helse og velferdsteknologi.

Arrangeres i samarbeid med


Relaterte dokumenter:

Arkiv