"I vårt arbeid for økt livskvalitet for denne gruppen er dette fantastiske nyheter."
- Ragnhild Osmundsen, daglig leder, Global Health Technology

En viktig milepæl for Global Health Technology

Global Health Technology (GHT) sitt nye produkt er nå på listen over refunderte produkter for brukere med stomi. Produktet heter Erland Care Protective Skin og er det første produktet i selskapets sortiment på blå resept.

Erland Care Protective Skin er et nytt produkt som er skånsom mot huden, og er lett å ta av og på. Produktet inneholder en superabsorbent som kan absorbere imponerende mengder veske. Produktet kan absorbere opp til 15 ganger sin egen vekt. Dette produktet kan gi mennesker med stomi en langt bedre hverdag, uten bekymringer for lekkasjer. Produktet blir tilgjengelig på det norske markedet i april 2021.

Her finner du selskapets beskrivelse av produktet: Erland Care Protective Skin

– I vårt arbeid for økt livskvalitet for denne gruppen er dette fantastiske nyheter. Nå får de med stomi tilgang på en unik bandasjeteknologi utviklet i Norge. En løsning som gir brukeren økt bevegelsesfrihet og mental trygghet, sier Ragnhild Osmundsen, daglig leder, Global Health Technology.

LES OGSÅ:


Vil gi mennesker med stomi bedre livskvalitet

Det tok gründeren Jofrid Erland 12 år å få lansert Erland Care supreabsorbent pad på det norske markedet. Endelig kan Erland springe ut i full blomst.

LES HELE SAKEN HER

LES MER: Innovasjon i krisetider hos Erland Care

Arkiv