UK Propel

UK Propel

Skreddersydd springbrett til UK for nordiske helseteknologi selskaper!

Nordiske klynger og økosystemer slår seg sammen med britiske partnere for å tilby «Propel@YH Nordic Boot Camp». Programmet bygger på suksessen til et akseleratorprogram organisert av Yorkshire and Humber Academic Health Science Network (AHSN) siden 2019, og gir nordiske innovatører tilgang til fem dager med intensiv rådgivning, kunnskap og dialog med britiske helseeksperter. Opptil 10 selskaper over hele Norden vil dra nytte av en uke med «masterclasses», workshops og nettverksarrangementer på temaer som å forstå hvordan NHS fungerer, rammer for økonomi og innkjøp, regulatoriske krav og leverandørforskrifter, utvikling av evidensbaserte verdiforslag og refusjonsmodeller i det britiske systemet.

Etter bootcamp-uken vil nordiske bedrifter sitte igjen med et solid grunnlag for å lage en kunnskapsbasert eksportstrategi for å det britiske markedet, gjennom dyp innsikt i utfordringene og mulighetene, hvem de rette partnerne er, hvem kjøperne er og det riktige markedssegmentet.

Programmet kjøres i to omganger; Januar 2023 & Januar 2024.

Interessert i å delta på UK Propel Bootcamp 2024? Ta kontakt med Therese for mer informasjon!

Helseindustrien blomstrer i Leeds

Det fysiske programmet vil bli avviklet i Leeds som er et av Storbritannias mest attraktive regioner for helseindustri. Over 22 % av Storbritannias arbeidsplasser innen digital helse er basert i regionen, og 600 regionale virsomheter leverer produkter og tjenester til helse- og omsorgssektoren. Leeds City Region-økosystemet inkluderer:

• 27 NHS-organisasjoner inkludert nasjonale organer som NHS England og NHS Improvement, NHS Digital, NHSX, Public Health England, Health Education England og NHS Leadership Academy

• 11 høyere utdanningsinstitusjoner – den største konsentrasjonen utenfor London

• 250 MedTech-selskaper og 65 dedikerte digitale helsefirmaer

• 196 000 personer ansatte innen helse og livsvitenskap

– Det beste utfallet av programmet er at nordiske bedrifter vil få konkrete leads eller konkrete pilotprosjekter etter programmet, sier Tim East, leder for Propel@YH-programmene i Yorkshire og Humber AHSN.

– Resultatene fra vår første internasjonale Boot Camp har vært veldig gode. Vi vet at nordiske selskaper mangler bevissthet om hvordan de skal komme inn på det britiske helsemarkedet, og vi ser frem til å kunne tilby et lynkurs som vil hjelpe dem med deres markedsutviklingsarbeid

Pågående

Relaterte dokumenter:

Arkiv