Mio Gruppen

mio.no/

KONTAKTPERSON
Ragnhild Aase
400 47 640

Mio Gruppen

Mio er en av Norges største leverandør av hjemmesykepleie, hjemmehjelp og brukerstyrt personlig assistanse (BPA). Vi tilbyr et bredt spekter av tjenester til unge seniorer, eldre og personer med en funksjonsnedsettelse.

Mio familien

Mio består av en familie med over 400 varme mennesker, som har et genuint ønske om å bidra til å gi mennesker et bedre liv. Vi er 100 prosent norskeid og er til stede i alle de store byene i Norge.

Vår visjon er å gi mennesker et bedre liv.

Våre tjenester

De siste 20 årene har vi utviklet en rekke tjenester og tilbud til eldre og personer med en funksjonsnedsettelse. I dag leverer vi brukerstyrt personlig assistanse (BPA), hjemmehjelp (praktisk bistand), hjemmesykepleie og andre tjenester som våre kunder måtte ha behov for. Vi har også et hyggelig seniorpensjonat i Moss.

Vi er godkjent som leverandør av fritt brukervalg for praktisk bistand i Drammen, Tønsberg, Ullensaker, Kristiansand, Stavanger og Bergen. For BPA er vi godkjent i ca. 100 kommuner.

Vi har et genuint ønske om å gi andre et godt liv

Vår visjon er å gi mennesker et bedre liv. Hver eneste dag gir vi mennesker et tryggere, mer meningsfylt og bedre liv. Vi er opptatt av å være kvalitetsledende i det vi gjør og gi våre kunder den beste tjenesten. Alle i Mio skal etterleve våre grunnverdier som er respektfull, pålitelig og modig.

Alle fortjener friheten til å leve slik de selv vil. Vi skal være der for kunden og bidra til at de får et bedre liv.

PRIVAT OMSORG:

Konsernbyggeren innen omsorgstjenester

Arve Kambe har avsluttet et travelt liv som stortingsrepresentant, men haugesunderen er ikke ferdig med å gjøre samfunnstjeneste. – Det er så himla gøy å etablere arbeidsplasser og samtidig gjøre noe samfunnsnyttig, sier Kambe.

Arve Kambe 1

Arkiv