Schibsted-topp skal lede Sensio

Selskap: Sensio

Nettside: https://www.sensio.io/


Tobjørn Ellingsen Aamodt (foto:Ingar Sørensen)

Schibsted-topp skal lede Sensio

Torbjørn Aamodt er ansatt som administrerende direktør i Sensio, Nordens ledende leverandør innen velferdsteknologi.

Aamodt kommer fra stillingen som administrerende direktør i Schibsted-selskapet Distribution Innovation, og tok over i Sensio denne uken.

Han peker på de store utfordringene eldreomsorgen i Norge og resten av Europa står overfor, og ser Sensio sine produkter og tjenester som en viktig del av løsningen på disse. Det gir betydelige muligheter for selskapet fremover.

– En aldrende befolkning krever at vi tenker nytt rundt eldreomsorg, og digitalisering og teknologi vil spille nøkkelroller i dette. Sensio er i front på å levere produkter som letter presset på helsepersonell og gir en bedre arbeidshverdag, som betyr mer tid til omsorg for beboere og pasienter. Det er en oppskrift som vil gi betydelige vekstmuligheter for selskapet fremover, sier Aamodt.

Blir ny styreleder

Johan Anstensrud, som har vært administrerende direktør siden 2020, vil fremover være arbeidende styreleder i Sensio og forteller om stor pågang fra andre land og i nye markeder.

– Sensio har etablert seg som en av de mest sentrale velferdsteknologileverandørene i Norden, og vi merker stor pågang fra alle land i Nord-Europa på å få være med på den utviklingen vi har satt i gang i Norge. Vi har allerede flere hundre kunder i Norge, Sverige, Danmark, Island og England, og skal vokse enda mer der, og i nye markeder den kommende tiden, sier den nye styrelederen.

Viktig samfunnsoppdrag

Torbjørn Aamodt har tidligere erfaring fra blant annet Telia, Get og Accenture. Han ser frem til å bli bedre kjent med teamet og partnere av Sensio i de kommende månedene.

– Våre ansatte har et sterkt ønske om å fortsette å drive endringer innenfor pleie- og eldreomsorgen fremover. Vi inspireres av endringsviljen i omsorgssektoren i norske kommuner. Vår verdensledende trygghetssensor RoomMate bidrar til en digital transformasjon som gir mindre stress for helsepersonell og mer tid til fysisk omsorg for beboere og pasienter. Jeg er heldig som får bli en del av et kollegium som brenner så mye for dette viktige samfunnsoppdraget, avslutter han.

Om Sensio

Sensio ble startet i 2009 og har i dag flere hundre kunder i Norge, Sverige, Danmark, Island og England. Totalt betjener selskapet mer enn 50 prosent av alle eldreomsorgsleverandører i Norge, Sverige og Danmark og har i løpet av de siste 5 årene hatt over 50 prosent årlig vekst.

Selskapet har rundt 150 ansatte, og eier og utvikler eHelse- og hjelpemiddelsproduktene Sensio 365, RoomMate, Safemate, Safecall, IKOS, Smartvakt, Flexiblink og Vox.

Hovedkontoret ligger i Oslo, Norge, med ytterligere kontorer i Sandefjord, Sverige, Danmark og Storbritannia.

Les mer om selskapet på Sensio.io.

Arkiv