Gründerpaviljongen EHIN

foto:EHIN

Gründerpaviljongen EHIN

EHiN har de siste årene viet en stor plass på konferansen til spirende bedrifter og startups. En viktig del av EHiN er nettopp å fasilitere kompetanseutvikling mellom IT-virksomheter og helsesektoren.

Startups og gründere er en viktig del av innovasjonsmiljøet som kan drive e-helse fremover. EHiN har de siste årene viet en stor plass på konferansen til spirende bedrifter og startups. En viktig del av EHiN er nettopp å fasilitere kompetanseutvikling mellom IT-virksomheter og helsesektoren. Startups og gründere er en viktig del av innovasjonsmiljøet som kan drive e-helse fremover.

Gründerpaviljongen blir et stort område i utstillingshallen på årets konferanse. Slå av en prat og se hva som brygges på av innovative helse-løsninger!

Som en start-up tilbyr EHiN en pakkeløsning som inkluderer 2 ordinære billetter for EHiN 2023 og en plass på gründerpaviljongen enten 7. eller 8. november. Pakken kan kjøpes på billettsiden. Har du spørsmål kan du ta kontakt med kristian@ehin.no

Arkiv