"- I et krevende marked er vi svært fornøyd med å få på plass gode investorer som kan bidra med sin lange erfaring fra lignende selskaper."
- Solvor Øverlien Magi

Selskap: Lifeness

Nettside: https://lifeness.no/

Jeanette Roede sammen med gründerduoen Maria Arlén Larsen og Solvor Øverlien Magi. Foto: Lifeness v/Karianne Frøysaa Rasmussen

Lifeness sikrer 30 MNOK i investeringer

Lifeness-gründerne henter 30 MNOK i frisk kapital, med Arctic Investment Group og Investinor blant investorene.

Lifeness, som har hovedkontor i Skibotn, har utviklet et skybasert behandlingssystem for å hjelpe helsepersonell til å effektivt behandle og følge opp mennesker med kroniske sykdommer, inkludert fedme, diabetes og relaterte sykdommer. Dette er første gang Lifeness henter ekstern kapital, og Arctic Investment Group og Investinor blir de største eierne i selskapet sammen med gründerne selv.

Jeanette Roede, tidligere eier av Grete Roede/Roede AS, vil både investere og jobbe i selskapet. Andre investorer inkluderer Kupa, Planet 9 v/Kristin Odfjell, Link Venture Capital, Geir Linløkken og Fyrin nettverket.

- I et krevende marked er vi svært fornøyd med å få på plass gode investorer som kan bidra med sin lange erfaring fra lignende selskaper. Dette vil gi ekstra fart til vår satsning mot det europeiske markedet, samtidig som vi får kapasitet til å utvikle kunder og prosjekter i Norge, sier Solvor Øverlien Magi, CEO i Lifeness

Investorer ser potensialet i Lifeness' innovative behandlingssystem

Eskild Endrerud fra Arctic Investment Group uttrykker tro på at selskapet vil lykkes, og Rannveig Fadum i Investinor ser et spennende potensial i selskapet. Lifeness har utviklet et smart behandlingssystem som lar helsepersonell følge opp pasienter med fedme- og livsstilsrelaterte sykdommer. Mens pasientene får tilgang til en selvhjelpsapp, får helsepersonell tilgang til en behandlingsassistent som forteller hvilke pasienter som til enhver tid trenger oppfølging.

- Teamet i Lifeness har klart å utvikle en spennende plattform som kan hjelpe mange mennesker. Maria og Solvor er fantastisk dyktige, og vi er glade og stolte over å få samarbeide med dem på veien fremover, sier Endrerud.

Bak den innovative tjenesten står gründerduoen Solvor Øverlien Magi og Maria Arlén Larsen. Livsstilsrelaterte sykdommer og overvekt er en epidemi som øker i omfang og koster samfunnet svært dyrt, ifølge Verdens Helseorganisasjon. Lifeness muliggjør mer helse og livskvalitet ut fra hver krone som brukes i behandlingen, både i primær- og spesialisthelsetjenesten.

Les hele pressemeldingen

Arkiv