Takk for årsmøtet!

Ketil Widerberg fra Oslo Cancer Cluster sammen med Arild Kristensen fra NSCC

Takk for årsmøtet!

Det var utrolig hyggelig å se så mange av dere både fysisk og digitalt samlet, og vi ønsker å gi en stor takk til alle som var med på å gjøre det til en suksess.

Vi har fått mange gode tilbakemeldinger og innspill på forbedringer og tema som vi definitivt tar med oss når vi planlegger neste års arrangement. Det er nettopp denne type tilbakemeldinger som gjør det mulig for oss å stadig forbedre og utvikle oss videre.

Det er verdt å nevne at dette årets arrangement var nytt på flere måter, inkludert det faktum at det fant sted på fire ulike lokasjoner rundt om i Norge: Oslo, Stavanger, Bergen og Grimstad.

Vi vil også rette en spesiell takk til alle som holdt foredrag. Det var utrolig mye nyttig og spennende å lære, og det er tydelig at det skjer mye spennende innen helse- og velferdsteknologi i Norge.

Vi setter stor pris på at dere tok dere tid til å dele deres erfaringer og kunnskap med oss. Vi har jobbet hardt for å tilrettelegge et variert og godt opplegg på de forskjellige lokasjonene, og det er flott å se at dette ble så godt mottatt av dere. Vi håper alle fikk mulighet til å knytte kontakter, delta på interessante diskusjoner og lære noe nytt. Vi gleder oss allerede til å se dere alle igjen på neste års årsmøte, og vi er sikre på at det vil bli minst like bra som dette året!

Bildegalleri: Godt oppmøte på de forskjellige lokasjonene:

Arkiv