"Vi er svært stolte over å ha mottatt en slik pris, og håper det gir flere muligheten til å bli kjent med våre løsninger som bedrer livskvaliteten til brukerne."
- Alf-Erik Malm, CEO hos Global Health Technology

Klyngemedlem belønnes med internasjonal pris

Selskapet Global Health Technology hentet nemlig hjem prisen for beste produsent innen helse på Social Care Awards i London. Juryen beskriver selskapets produkter som innovative og en sårbehandling med påvirkning på sektoren.

– Det er jo veldig gledelig at juryen ser at våre Erland Care produkter gir en merverdi for brukere og helsevesen, sier Alf-Erik Malm, CEO hos Global Health Technology.

Det var Malm som mottok prisen på under utdelingen i London i oktober. Selskapet har vært medlem av Norwegian Smart Care Cluster i en årrekke.

– At to norske selskaper tilknyttet Norwegian Smart Care Cluster var nominert viser også at det langsiktige og målrettede arbeidet til kyngeprogrammet begynner å gi frukter, Alf-Erik Malm, CEO hos Global Health Technology.

Motitech, som også er medlem av klyngen, var nominert som finalist i klassen "Wellbeing Innovations".

– Vi er svært stolte over å ha mottatt en slik pris, og håper det gir flere muligheten til å bli kjent med våre løsninger som bedrer livskvaliteten til brukerne. Vår multifunksjonelle bandasje kan virke enkel, men er svært teknisk. Det er en svært hudvennlig bandasje, som både er vanntett og puster. Den inneholder et superabsorberende materiale som kan ta opp væske tilsvarende 15 ganger sin egen vekt, og den er svært tynn og fleksibel. Selv om den sitter svært godt på er den smertefri å fjerne. I tillegg til å reduserer hudskader hos brukeren reduserer den forbruket betydelig, sa Malm, i et intervju med Næringsforeningen i Stavanger.


Tålmodig framtidsrettet arbeid

Selskapet har jobbet målrettet siden 2010 med utvikling av produkter innen sår- og stomibehandling.

Produktet heter Erland Care Protective Skin og er det første produktet i selskapets sortiment på blå resept, og ble lansert i det norske markedet april 2021.

LES OGSÅ: En viktig milepæl for Global Health Technology

Arkiv