"David Godfrey etablerte en virksomhet som hadde som overordnet visjon å finne løsninger som kunne forandre livene til mennesker som lider i hverdagen."
Vis fakta
  • Picomed AS er en av landets ledende bedrifter innen hjelpemidler for eldre og funksjonshemmede.
  • Selskapet holder til ved E18 på Brokelandsheia i Gjerstad kommune.
  • Picomed-gruppen består av Picomed Teknikk Lyseksperten, Picomed Mobility AS og Picomed AB.
  • Picomed gruppen forventer i 2021 en omsetning på 85 millioner.

Picomed kjøper opp det britiske selskapet ITS Designs Ltd (Alert-IT)

Etter over 30 års fartstid kjenner Picomed hjelpemiddelbransjen svært godt, og kan i dag kalle seg et veletablert kompetansesenter for brukervennlige hjelpemidler.

Teksten er hentet fra Picomed AS sin pressemelding

For ytterligere å forsterke sitt faglige fundament for fremtiden har Picomed nå gått til oppkjøp av ITS Designs Ltd. Selskapet er best kjent for sine produkter under navnet Alert-IT Care Alarm Technology, og er i dag en av Storbritannias ledende produsenter og leverandører av varsling ved epileptiske anfall.

Det startet med å hjelpe en venn

Grunnleggeren av ITS Designs Ltd, David Godfrey, ble i sin tid bedt om å utvikle en epilepsimonitor for å hjelpe en god venn av familien. Siden den gang har selskapet hatt en betydelig vekst og utvidet sin portefølje i takt med behovene for enda bedre hjelpemidler.

Denne historien, som strekker seg over nærmere 30 år, kombinert med sin unike fagkompetanse, har gitt selskapet en solid posisjon i det britiske markedet. ITS Designs Ltd distribuerer i dag sine produkter til 8 land i Europa, og nå også til New Zealand og Russland.

Picomed og ITS Designs Ltd startet samarbeidet i 2012, og utviklet raskt et nært forhold, der selskapene sammen oppnådde meget gode resultater i sine respektive land.

Med lidenskap for hjelpemiddelteknologi

David Godfrey etablerte en virksomhet som hadde som overordnet visjon å finne løsninger som kunne forandre livene til mennesker som lider i hverdagen. Han drev selskapet med stor etisk integritet, og han satte alltid sine kunder og ansatte over sine egne interesser.

Picomed er ydmyke og stolte av å ha blitt de nye eierne av dette selskapet, og dermed kunne etterleve grunnleggerens drøm om å selge ITS Designs Ltd til en virksomhet med den samme lidenskapen for hjelpemiddelteknologi.

HOVEDBILDE: Her er staben hos ITS Designs Ltd, med grunnlegger David Godfrey midt i bildet. (Foto: Picomed)

LES MER OM PICOMED: Picomed utvikler, produserer og distribuerer omgivelseskontroll for funksjonshemmede og eldre

Arkiv