Picomed as

www.picomed.no

KONTAKTPERSON
Jan Tore Stenersen
92470040

Picomed as

Vi skaper forandringer som sprer glede

Med vår visjon og ledesnor for all vår virksomhet ønsker vi deg velkommen til å bli litt bedre kjent med Picomed. Helt siden starten for 27 år siden har vår spesialitet vært brukervennlig teknologi, og produktutvikling har derfor alltid vært viktig for oss.

Verden forandrer seg hele tiden, og ny teknologi gjør stadig nye ting mulig. Vi ser at våre kunder og brukere trenger at vi er kreative, at vi ser nye muligheter, at vi ligger i forkant innen vår bransje. Og akkurat der – i forkant – liker vi å være.

Vi vil!

Vi vil være der, og møte dette behovet. Vi vil gjøre hverdagen enklere for deg som ønsker det – enten du er litt dårlige til bens eller multihandikappet. Våre hjelpemidler kan gjøre enkle eller svært kompliserte ting, men de skal alltid være enkle å forstå og enkle å betjene.

Vi tør!

Da vi etablerte Picomed satset vi på en smal nisje av hjelpemiddelmarkedet. Vi torde satse, og det har vist seg at vår dybdestrategi har vært god. Den har gitt oss høy kompetanse både innenfor produktutvikling, produksjon og salg.

Vi kan!

Det norske markedet har gjennom mange år gitt oss erfaring og kunnskap, og resultatet er at vi nå har en betydelig eksport til Europa. Det er vi stolte av.

Picomed i fremtiden

Vi vet at de som trenger våre produkter kan ha det tøft. Derfor bruker vi alt vi har av ekspertise og kunnskaper til å utvikle hjelpemidler som spiller på lag med brukerne – og så langt det er mulig på deres premisser. Vårt mål er enkelt: Picomed skal gjøre hverdagen enklere for brukerne.

Et kompetansesenter for hjelpemidler

Picomed holder til ved E18 på Brokelandsheia i Gjerstad kommune i moderne og trivelige lokaler. Her realiserer vi våre ideer og utvikler våre produkter. Her kan kunder og brukere møte oss. Her har serviceteknikerne som er ute hos brukerne basen sin, og her utvikles og kontrolleres utstyret vårt.

Arkiv