"– Med Aquaflush tilbyr vi en mer brukervennlig og effektiv løsning, uten behov for medikamenter, til en stor gruppe mennesker."
- Alf-Erik Malm, forretningsutvikler hos Global Health Technology
Vis fakta

HVA ER AQUAFLUSH?

  • Selskapet Global Health Technology introduserer nå Aquaflush irrigasjonssystemer i Norge
  • Irrigasjon vil si å fylle lunkent vann i endetarmen, for deretter å slippe det ut igjen.
  • Metoden tømmer tarmen og øker dens fleksibilitet.
  • Systemet til Global Health Technology skal være de eneste systemene med tilbakeslagsventil for å unngå å skylle med urent vann
UTVIKLEREN: – Utvikling av nye løsninger som bedrer menneskers livskvalitet er kjernen i vår visjon, og det arbeider vi for hver eneste dag, sier Alf-Erik Malm, forretningsutvikler hos Global Health Technology.

Global Health Technology introduserer nye løsninger for forstoppelse (irrigasjon)

Studier viser at 20 prosent av befolkningen har problemer med forstoppelse i tarmen, og legemidler for å behandle dette er blant de mest solgte i Norge. Dette kan ha stor innvirkning på livskvaliteten for de som opplever dette.

Teksten er basert på en nyhetsmelding fra Global Health Technology

Foto: Jofrid Åsland, Norwegian Smart Care Cluster


– Det finnes en behandling som har vært brukt i flere hundre år som forbedrer både symptomer og alvorlighetsgraden av forstoppelse, sier Alf-Erik Malm, forretningsutvikler hos Global Health Technology.

Irrigasjon innebærer å fylle lunkent vann i endetarmen, for deretter å slippe det ut igjen. Dette tømmer tarmen og øker dens fleksibilitet.

– Global Health Technology introduserer nå Aquaflush irrigasjonssystemer i Norge. Disse systemene er enkle å lære og svært enkle å bruke, og er de eneste systemene med tilbakeslagsventil for å unngå å skylle med urent vann, sier Malm.

Aquaflush Global Health Technology
UNIK: Global Health Technology sin nye Aquaflush irrigasjonssystemer er på markedet i Norge. Systemene er enkle å lære og svært enkle å bruke, og er de eneste systemene med tilbakeslagsventil for å unngå å skylle med urent vann, opplyser selskapet. (Foto: Global Health Technology )

Full refusjon

– Vi tilbyr i tillegg to ulike typer myke silikon kateter der en av variantene kan brukes av barn eller ved stomi irrigasjon. Helfo har allerede innvilget full refusjon på disse systemene for de med inkontinens utfordringer, forteller forretningsutvikleren.

Stavanger baserte Global Health Technology har nå 15 banebrytende produkter på Helfo sin refusjonsliste, og deres Erland Care serie fikk nylig refusjon i Sverige.

– Utvikling av nye løsninger som bedrer menneskers livskvalitet er kjernen i vår visjon, og det arbeider vi for hver eneste dag. Med Aquaflush tilbyr vi en mer brukervennlig og effektiv løsning, uten behov for medikamenter, til en stor gruppe mennesker, avslutter Malm.

LES MER: Mer informasjon om Global Health Technology sine løsninger på selskapets nettside

LES OGSÅ: En viktig milepæl for Global Health Technology

Arkiv