"Vi sitter igjen med verdifulle verktøy, et utvidet nettverk og er nå bedre rustet til veksten vi planlegger."
- Alf-Erik Malm, Business Development Manager hos Global Health Technology AS
Vis fakta

DNB Nordic Healthcare Conference har blitt en av DNBs viktigste arrangement innen helsesektoren. I år bli konferansen gjennomført digitalt grunnet covid-19.

Arrangementet går av stabelen 15. desember.

PÅMELDING HER

Skal presentere under DNB NXT Healthcare Venture Session

Tirsdag går DNBs viktigste arrangement innen helse av stabelen, og en av medlemsbedriftene i klynga skal presentere under DNB NXT Healthcare Venture Session. Det er fortsatt mulig å bli med på det digitale arrangementet.

– Å bli valgt til å presentere under DNB NXT Healthcare Venture Session er jo en svært hyggelig anerkjennelse av arbeidet bak utviklingen av Erland Care produktene, sier Alf-Erik Malm, Business Development Manager hos Global Health Technology AS.

Selskapet har for øvrig også nylig lansert sitt nye navn, de endra navn fra Erland Care AS til Global Health Technology AS. Navneendringen er del av strategien til selskapet om global vekst og ekspansjon av produktsortimentet. Erland Care vil fortsatt være en del av merkevaren og synlig på alle produkter fra Global Health Technology AS.

Tirsdag er denne medlemsbedriften av Norwegian Smart Care Cluster en av 11 utvalgte bedrifter som presenterer seg under DNB NXT Healthcare Venture Session. Dette er en unik mulighet for selskapene til å møte investorer og potensielle partnere. Denne sesjonen arrangeres i samarbeid mellom DNB og Norway Health Tech.

Verktøy på veien

– Jeg er blitt virkelig imponert av oppfølgingen vi har fått fra DNB og Norway Health Tech. De har lagt stort engasjement og betydelige ressurser i å hjelpe oss, forteller Malm om sin erfaring.

Som del av opplegget til DNB og Norway Health Tech har selskapet fått tilgang til et nettverk av profesjonelle instruktører for at Global Health Technology AS skal få vist seg fram på en best mulig måte.

– Vi sitter igjen med verdifulle verktøy, et utvidet nettverk og er nå bedre rustet til veksten vi planlegger, sier Malm.

Det er fortsatt mulig å bli med på arrangementet.

Mer informasjon om arrangementet og påmelding her: DNB Nordic Healthcare Conference

LES OGSÅ: Vil gi mennesker med stomi bedre livskvalitet

HOVEDBILDE: (I midten) Alf-Erik Malm, Business Development Manager hos Global Health Technology AS, sammen med juryformann Vidar Johnsen og Kathrine Myhre, CEO Norway Health Tech og moderator under DNB NXT Healthcare Venture Session. (Foto: Kristin Skarbø i DNB)


Arkiv