Youwell AS


Etablert: 2015

Produkt/tilbud: Youwell Creator (for spesialister som ønsker å utvikle sine egne digitale helsetjenester og intervensjoner), Youwell Terapeut Portal (For terapeuter og veiledere som ønsker å kartlegge, tilpasse trening, rehabilitering eller behandling til den hjelpetrengende, og følge progresjonen) og digitale intervensjoner (ViMo mfl.).

Nettsted:

www.youwell.no/

KONTAKTPERSON
Øyvind Grimsgaard
976 72 914

Youwell AS

Youwell utvikler innovative digitale verktøy og tjenester for trening og behandling av psykiske og somatiske lidelser.


Våre løsninger består av en digital plattform som involverer helsespesialister, terapeuter, instruktører, pårørende og sluttbrukere i treningen. Vi har utviklet mange digitale intervensjoner i samarbeid med Helse Bergen, Helse Fonna, Universitetet i Bergen og Helse i Hardanger.

Vi har som ambisjon å være den fremste leverandør av digitale tjenester rettet mot trening, behandling og rehabilitering. Vi tror at utvikling av somatiske og mental helse handler om å trene i hverdagen og ønsker å tilby digital assistanse til dette.

TERAPI:

Terapeutportal for behandling av psykisk helse

-I dag sender jeg den første fakturaen, med moms, ut av huset. Det er jammen en milepæl. Til nå har vi bare brukt penger, sier Jonny Klemetsen, som har utviklet plattformen Youwell sammen med et lite team.

Youwell Per Kåre Otteren Og Jonny Klemetsen

Arkiv