MinMemoria AS

minmemoria.no/

KONTAKTPERSON
Marthe Tverbakk Tjærandsen


MinMemoria AS

Memoria er et verktøy for omsorg og kommunikasjon der brukeren sin livshistorie er i fokus.

SKAPER LIVSKVALITET

Memoria digitaliserer livshistorien til din kjære gjennom bilder, minner og relasjoner fra livet. La andre bli bedre kjent med bestemor, far eller onkel og deres historie.

Memoria er en digital minnebok og et omsorgsverktøy der familien kan dele de viktigste minnene fra livet til den de er glad i og la omsorgspersonell bli bedre kjent med personen. Memoria lar deg skape gode øyeblikk og sosiale stunder i hverdagen, med utgangspunkt i personens interesser, opplevelser og oppnåelser. Minnene kan enkelt deles i personen sin Memoriaprofil fra PCen, nettbrettet eller mobilen, uansett om du er hjemme, vil sende en hilsen fra ferien eller holde kontakten selv om du bor i et annet land. Memoria består av en nettside og en visningsapp, der nettsiden brukes til å legge inn, oppdatere og endre bilder og informasjon. Visningsappen kan brukes sammen med personen for å se på bildene og lese historiene sammen, uten fare for at noe blir endret eller slettet.

LIVSKVALITET:

Vekker livshistorier til live

Hvem vet hvem du egentlig er når hukommelsen din eller kommunikasjonsevnene dine blir dårligere? Hvordan kan familien og ansatte i omsorgstjenesten bruke en innholdsrik livshistorie til aktivitet, verdighet og livskvalitet livet ut?

Min Memoria

Arkiv