Lærdal Medical

www.laerdal.no

KONTAKTPERSON
Michael Sautter
51511700

Prosjekter

Safer@home

Lærdal Medical

Lærdal Medical leverer et bredt spekter av medisinsk utstyr og tjenester.

De har en omfattende virksomhet knyttet til opplæring og simulering særlig knyttet til akuttmedisin. Laerdal Medical har forpliktet seg til mottoet: Helping Save Lives, og er en ledende leverandør av trenings- og undervisningsmidler samt terapi for livreddende og akuttmedisinsk behandling.

Visjonen er at ingen skal dø eller invalidiseres unødvendig i forbindelse med fødsel eller som følge av plutselig sykdom eller alvorlig skade.

Laerdal sin portefølje består av medisinske simuleringsprodukter, HLR treningsdukker og akutt terapeutiske produkter som er i utstrakt bruk rundt om i verden, blant annet frivillige organisasjoner, sykehus, militære og innenfor undervisningsinsitusjoner. Kjente produkter er blant annet: Resusci Anne, SimMan, NeoNatalie og CPRmeter.

Selskapet har virksomhet i 23 land og har 1400 ansatte.

ARRANGEMENT:

Inspirerende besøk hos Laerdal Medical

Historien til denne bedriften ligger i veggene. Deltakerne fikk servert både historie og nåtid da NSCC arrangerte bedriftsbesøk hos Laerdal Medical. – Dette er utrolig kult. Her er alt på ett hus midt i Stavanger, sa deltaker Harald Sævareid.

75 D5359

Vil bidra til å redde 500 000 liv hvert år

Laerdal Medical har som mål å bidra til å redde 500 000 liv hvert år fra 2020.

Aina Haug Og Elsa Søyland

Arkiv