Eupnea AS

eupnea.no/nb/forside/

KONTAKTPERSON
Øystein Theodor Ødegaard-Olsen
91807277

Eupnea AS

Du puster fort! Vår visjon er å bidra til mindre ressursbruk og økt kvalitet på undersøkelse og monitorering av pasienter.

Eupnea betyr normal pust, og er navnet på dette gründerselskapet som ble stiftet i 2016. Visjonen til Eupnea er å bidra til mindre ressursbruk og økt kvalitet på undersøkelse og monitorering av pasienter.

Eupnea har utviklet en sensor som måler respirasjonsfrekvens, det vitale tegnet som endrer seg raskest ved sykdomsutvikling. Det er et godt vitenskapelig dokumentert mål ved sykdomsutvikling, hvor nytteverdien ligger i tidlig observasjon. Selve sensoren plasseres utenpå kroppen til pasienten, den skal være komfortabel for pasienten og enkel i bruk for klinisk personell. Det er mange muligheter for blant varsling ved endring, integrasjon med sykehusets systmer eller som en frittstående enhet.

Med innovativ helseteknologi kan Eupnea endre hvordan helsepersonell diagnostiserer og monitorerer pasienter. Det forventes at sensoren vil redusere ressursbehovet og øke kvaliteten i forhold til dagens målinger. Potensialet inkluderer bedre innsikt i helse på individnivå og sikrere behandling som medfører samfunnsøkonomisk gevinst. Det vil også fokuseres på både bærekraft i produksjon og distribusjon for å minimere miljøavtrykket.

EUPNEA:

Lege, gründer og verdensmester i seiling: – Jeg sover lite

Som medisinstudent jobbet han også fulltid som kiropraktor. Gründer, fastlegepraksis, familiemann, en suksessfull seilekarriere, og aktiv løper er bare introduksjonen til mannen bak selskapet Eupnea.

X35 VM2011 6689

Arkiv