event

Medlemsmøte

27

mai 2024

Nordic Booster Board - Danmark

Har din virksomhet en løsning innen digital helse som har fart i hjemmemarkedet? Er ditt neste skritt Norden, og ønsker du tilbakemelding på hvordan du bør gripe det nye markedet? Da er Nordic Booster Board muligheten for deg!

Når: 27.05.2024, from 12.30 - 15.45

Hvor: Teams, deltakere får tilsendt link

Påmeldingsfrist: 28.04.2024

MELD DEG PÅ HER


De nordiske landene er langt fremme med å innføre digitale helseløsninger, og er ledende i utrulling og bruk. For mange norske selskaper er de nordiske nabolandene et viktig strategisk område for eksport. Men hvordan tar du det første skrittet for å komme inn på det danske markedet? Hva bør du være spesielt oppmerksom på når du vil ekspandere din virksomhet inn i markedet?

Spørsmål som disse og mange andre kan du få svar på ved å bli med på Nordic Booster Board!

Vi gjentar suksessen fra de første rundene med Nordic Booster Board i 2021, og har gått sammen med klynger fra de andre skandinaviske landene for å tilby nye selskaper å dra nytte av tilbakemeldinger fra ressurspersoner med dyp forståelse av markedet de ønsker å komme inn.

Nordic Booster Board er en digital arena hvor du sammen med 3-5 andre bedrifter får muligheten til å pitche løsningen din foran et ekspertpanel fra Danmark. Panelet vil gi deg tilbakemelding på løsningen din sett i forhold til markedet, og svare på noen av dine spørsmål. Hvert panel består av eksperter fra for eksempel kommune, sykehus, klynge/nettverk og næringsliv. Så i tillegg til verdifull innsikt vil du også få tilgang til et godt nettverk du forhåpentligvis kan dra nytte av videre.


Som deltaker forventes det at du:

  • forbereder og sender inn en presentasjon + 2-3 spørsmål senest 1 uke før Booster Board
  • er med å observere de andre selskapene som deltar i Booster Board
  • gir gjensidig feedback til hverandre i et lukket møte kun for bedriftene umiddelbart etter Booster Board er gjennomført

Profil på selskaper som deltar:

  • Felt: digital helse, helseteknologi, velferdsprodukter, hjelpemidler, mHealth, hverdagsrehabilitering, IoT (IoMT), forebyggende helse (ingen frittstående apper)
  • Kundesegment: helsetjenesten eks. sykehus, primæromsorg, eldreomsorg, hjemmetjeneste. Ikke forbrukerprodukter.
  • Utviklingsstadium: produkter nær markedet eller på markedet
  • Interessert i: ruter for markedsadgang i Norden, konkrete kundebehov, ruter for produktvalidering med målkunder, partnerskap med nordiske selskaper, innovasjonspartnerskap.


Meld deg på Nordic Booster Board i dag!

Er du interessert i å pitche for et svensk ekspertpanel? Da finner du påmelding på denne siden.


Merk: det er et begrenset antall plasser på booster board, og kun 3-5 bedrifter vil få kunne delta. Alle påmeldte vil bli kontaktet etter at påmeldingsfristen er gått ut.

Nordic Booster Board arrangeres av Norwegian Smart Care Cluster og Norway Health Tech i samarbeid med de nordiske organisasjonene Danish Life Science Cluster, Business Region Gothenburg, Sahlgrënska science park og Swecare.


Arkiv