event

06

oktober 2016

Nordic Edge Expo

Suksessen fra i fjor gjentas med ny Nordic Edge Expo 6. - 7. oktober i Stavanger Forum. Rabatt til medlemmer i NSCC!

Vi har gleden av å tilby Norwegian Smart Care Clusters bedriftsmedlemmer (offentlig sektor er allerede rabattert av Nordic Edge) rabatt på konferanseavgift til Nordic Edge Expo. 

Måten å få denne rabatt på er å gå til Nordic Edge sin påmeldingsside -(følg link til påmelding nedenfor) og registrer promokode. 

Promokoden for NSCC sine medlemmer er PARTNERearly. Denne koden gjelder frem til 15. juli og gir medlemmene anledning til å kjøpe konferansebillett til NOK 2 990,- (eks moms). Etter 15. juli vil det være en ny promokode: PARTNER. Her kan dere kjøpe konferansebillett til NOK 3 600,-.

For å aktivere koden, må dere registrere dere gjennom den «early bird conference delegate» linken på NEE nettsiden. Når dere kommer til summary steg, vil dere kunne legge inn promokoden. 

For mer info om hele konferansen se her!

Ønsker  flere utstillere
Nordic Edge Expo søker nå flere utstillere som ønsker å vise fram fram sine produkter og tjenester i denne kategorien for samarbeidspartnere, investorer og potensielle kunder både i offentlig og privat sektor. 

Kvadratmeterprisen for stands er gunstig, og Stavanger Forum kan være behjelpelige med alt det praktiske. Alt dere trenger å gjøre er å klikke på linken og fylle inn registrering. Konkret utforming, priser etc ordner vi underveis i samarbeid med dere. For mer informasjon se her!  


Arkiv