Klar for Nordic Edge Expo 2016?

01. jun. 2016

Klar for Nordic Edge Expo 2016?

Suksessen fra i fjor gjentas med ny Nordic Edge Expo 6. - 7. oktober i Stavanger Forum.

I år vil utstillingsarealet utvides vesentlig, og Stavanger forums nye Expo-hall på 2500 m2 blir tatt i bruk som messearena. Målet for 2016 er 800+ deltakere på konferansen og 4000+ besøkende på Expo'en.

Et av hovedtemaene på Nordic Edge Expo 2016 er smart helse og velferdsteknologi - og det vil vise igjen både i konferanseprogrammet og utstillingsområdet.

Ønsker seg flere utstillere
Nordic Edge Expo søker nå flere utstillere som ønsker å vise fram fram sine produkter og tjenester i denne kategorien for samarbeidspartnere, investorer og potensielle kunder både i offentlig og privat sektor.

Kvadratmeterprisen for stands er gunstig, og Stavanger Forum kan være behjelpelige med alt det praktiske. Alt dere trenger å gjøre er å klikke på linken og fylle inn registrering. Konkret utforming, priser etc ordner vi underveis i samarbeid med dere.

Registrer deg nå!
Høres dette interessant ut, og dere ønsker å delta som utstiller, anbefales det å sikre en god plassering nå ved å trykke her for en foreløpig registrering.

Alternativt kan dere når som helst kontakte Geir Ullenes på telefon (900 35 622) eller mail for å diskutere mulige løsninger.

Nedenfor kan du også laste ned salgsbrosjyre med beskrivelse av Nordic Edge Expo, samt priseksempler på stands.

Arkiv