"Ideen er din, men vi kan hjelpe deg på veien til å få den realisert."
- Validé

Diskutér din idé med Validé

Hvordan virker hjernen din? Vi vet av erfaring at gründerhjerner ofte har flere ideer i hodet samtidig. Hvorfor?

Hvordan virker hjernen din? Vi vet av erfaring at gründerhjerner ofte har flere ideer i hodet samtidig. Hvorfor? Fordi gründerhjerner er flinkere enn andre til å klekke ut gode løsninger når de ser et problem; enten det er på jobb eller i hverdagen. Sånne blir ofte seriegründere. De bruker hodet og erfaring på å starte nye, smarte selskap.

Dersom du har en idé, en løsning på et problem, du gjerne vil diskutere med andre, er Validé en profesjonell samtalepartner. Vi har erfaring, kompetanse og verktøy til å vurdere om din idé trenger patentbeskyttelse, om det finnes et marked og om løsningen har vekstpotensial.

Ideen er din, men vi kan hjelpe deg på veien til å få den realisert.

Ta kontakt i dag, så snakkes vi.

KONTAKTSKJEMA HER

LØSNINGER: Gründere bruker hodet og erfaring til å starte nye, smarte selskap som løser problemer. Her ser vi Oddny Friestad fra Hassel Solar fra vårens runde i GrunderAcademy. (Illustrasjonsfoto: Hilde Garlid, Validé)
Arkiv