"Bedriftene betaler en egenandel på 12,5 prosent av faktisk kostnad."
- Kari Birgitte M. Wiig, forretningsutvikler i Validé
Vis fakta

Tjenestepakker innen helse er tilgjengelig til redusert pris ut august 2020. Oversikt over pakkene finner du på nettsiden til Norsk Helsekonsortium. Prosjektet er støttet av SIVA, og bedriftene må ha avtale med en SIVA-støttet inkubator for å benytte seg av tilbudet.

Validé og Norwegian Smart Care Lab(NSCL) tilbyr slike tjenestepakker.

Kontakt oss:

Marit-H.jpg#asset:5250

Marit B. Haglandleder Norwegian Smart Care Lab

+47 45 26 17 99

Kari-B.jpg#asset:5251

Kari Birgitte M. Wiig, forretningsutvikler Validé 

+47 47 40 89 58

Nyttige tjenestepakker til redusert pris ut august

Oppstartsbedrifter innen helse over hele landet kan benytte seg av disse pakkene. Bedriftene betaler en brøkdel av faktisk kostnad. Målet er å stimulere oppstartsbedriftene i en tid der tilgang på nok kapital kan være utfordrende.

Validé og Norwegian Smart Care Lab(NSCL) tilbyr tjenestepakker gjennom sin avtale med Norsk Helsekonsortium. Prosjektet er støttet av SIVA, og bedriftene må ha avtale med en SIVA-støttet inkubator for å benytte seg av tilbudet.

– Nå er tjenestepakkene tilgjengelig til oppstartsbedrifter innen helse i hele landet. Bedriftene betaler en egenandel på 12,5 prosent av faktisk kostnad. Det er ikke bare Validé som har satt sammen nyttige tjenestepakker, her leveres innhold fra hele landet, sier Kari Birgitte M. Wiig, forretningsutvikler i Validé.

LES MER: Her finner du alle tjenestepakkene    


Hva innebærer pakkene?

– Selskapene får hjelp til utfordringer i oppstartsfasen. Noen eksempler på ulike tilbud er: produktutvikling, validering, markeds- og kundeinnsikt, funksjonstester og tilbakemeldinger fra et ekspertpanel i første fase av utviklingen, forteller Wiig.

LES MER: Hvordan jobber Norwegian Smart Care Lab?

Prisen på pakkene er redusert. Dette for å få opp farten på oppstartsbedrifter i en tid der tilgang på nok kapital kan være utfordrende. 

– Målet er å få fart på aktivitet som skal gi levedyktige bedrifter på sikt. Dette er en del av støttepakkeordningen fra myndighetene, opplyser Wiig.

Tilbudet om redusert pris kom i midten av april og er gjeldene ut august.

– Nå håper vi på økende etterspørsel fra bedriftene, sier hun.


Gode erfaringer

Medsensio er en av bedriftene som har benyttet seg av tjenestepakkene. 

LES MER: Verdifulle, faglige tilbakemeldinger

– Jeg vil anbefale bedriftene å bruke noen av disse pakkene nå. Alle erfaring tilsier at det å få hjelp til å teste og verifisere både forretningsplan og produkt vil gjøre det enklere å innhente kapital for videre vekst, sier Marit B. Hagland, leder for NSCL.


LES MER: Tjenestene til Norwegian Smart Care Lab

LES MER: Validé driver en av Norges ledende inkubatorer

LES OGSÅ: Jeg har en forretningsidé – hva nå?

(BILDE) GODE HJELPERE: Fagfolk som daglig jobber med kolspasienter i kommuner, sykehus og spesialisthelsetjenesten har satt seg sammen for å gi selskapet Medsensio med tilbakemeldinger på deres produkt. Ambulansesjåfør Per Reidar Hille fyller ut spørreskjema. (Foto: Hilde Garlid)


Linkedin-03arrow forwardGroup 68 Copy 13Group 68 Copy 13ListFill 1Fill 1Facebook-04fbGroup 3Fill 1Page 1Group 125Group 3Group 68 Copy 6Group 3Group 68 Copy 12Group 126Loupe CopyPage 1Group 68 Copy 6Group 68 Copy 6twitterFill 1ListGroup 2ArkivNSCC_Logo