"Så langt er alle fysiske møter av avlyst på denne siden av påske. Vi oppdaterer gjevnlig informasjon om arrangement på nettsiden, og kommer til å basere oss på virtuelle møter og arrangement i tiden framover."
- Arild Kristensen, daglig leder i NSCC

NSCC fortsetter engasjementet med digitale møteplasser

Alle fysiske møter er avlyst eller utsatt som følge av coronaviruset, men helseklyngen vil opprettholde aktiviteten ved hjelp av digitale møteplasser. Vi oppdaterer fortløpende med informasjon om arrangement.

Det er unntakstilstand i landet som følge av utbruddet av coronaviruset. Helseklyngen følger myndighetenes anbefalinger, og arbeider via hjemmekontor og digitalt i tiden framover.

LES MER: Råd fra Folkehelseinstituttet

– Så langt er alle fysiske møter avlyst på denne siden av påske. Vi oppdaterer jevnlig informasjon om arrangement på nettsiden, og kommer til å basere oss på virtuelle møter og arrangement i tiden framover, sier Arild Kristensen, daglig leder i NSCC.

Kristensen vil benytte den utfordrende situasjonen til å videreutvikle digitale løsninger for driften av helseklyngen.

HOLD DEG OPPDATERT: Vi oppdaterer status på arrangement fortløpende på nettsiden.

Trenger du oss?

Vi i helseklyngen tar gjerne imot innspill og bistår medlemmene etter beste evne i en utfordrende tid. Ta gjerne kontakt med oss direkte på telefon eller send oss en e-post.

TA KONTAKT: Kontaktinformasjon til teamet i NSCC finner du her.

Nå skal vi stå på for å spre nyttig informasjon, og bidra til at våre medlemmer får vise fram hva de kan tilby av løsninger til helsevesenet i forbindelse med coronaviruset.

16. mars arrangeres det et digitalt møte med sykehusinnkjøp for å få en oversikt over hva som er tilgjengelig av medisinsk teknisk utstyr og løsninger i Norge.

BLI MED: Her finner du mer informasjon om møtet og påmelding.


Nyttig informasjon

Ta gjerne kontakt med kommunikasjonsansvarlig hos oss dersom du har innspill til informasjon vi kan dele eller skrive om: Jofrid Åsland på e-posten jofrid@valide.no eller telefonnummer 93882341.

LES MER: Vil hjelpe et presset helsevesen med Jodapro

LES MER: 30 millioner kroner til forskning på koronavirus-utbruddet

LES MER: Hvordan kan teknologi forebygge spredning av smitte?

LES MER: Stavanger kommune testet korona-robot på Stokka sykehjem

Arkiv