"Dere kan være stolte over jobben dere gjør, og vit at dere utgjør en forskjell for enkeltmennesker og hele samfunnet."
- Arild Kristensen, daglig leder Norwegian Smart Care Cluster

– God jul til deg og dine

Mens verden utvikler seg i rekordfart er det noe som forblir uendret. Det å ha et nettverk, på det personlige plan og i arbeidslivet. Det er vanskeligere å bli best alene. Her er en av klyngens viktigste oppgaver. Sammen kan gjøre en forskjell.

Et spesielt år går mot slutten. Vi har alle sammen fått erfare hvor fort livet kan snu. For mange har pandemien ført til utfordringer i form av tapte inntekter og permittering av arbeidsstaben, men også personlige utfordringer knyttet til økonomi, isolasjon og ensomhet. Samtidig har pandemien vist oss at det vi gjør er viktig. Mange av våre medlemsbedrifter har fått vind i seilene, og opplever større pågang. Digital oppfølging og e-helse løsninger har hjulpet på mange utfordringer i helsevesenets kamp mot pandemien. Dere kan være stolte over jobben dere gjør, og vit at dere utgjør en forskjell for enkeltmennesker og hele samfunnet.

Norwegian Smart Care Cluster kan skilte med rekordoppslutning når det gjelder både medlemstall og aktivitet i klyngen. Våre medlemmer har tatt særdeles godt for seg når det gjelder tildelinger fra Innovasjon Norge og Forskningsrådet. Dere har hentet inn over 430 millioner fra deres virkemidler og programmer. Det vitner om kvalifiserte og modne virksomheter med gode løsninger.

Medlemmene våre er vårt viktigste vitnesbyrd. Sammen har vi hatt en bratt læringskurve dette året. Mye er fremdeles annerledes, og verden blir nok aldri helt den samme. Den digitale verden er kommet for å bli. Det gir mange muligheter. Geografiske grenser er ikke så begrensende, og verden har kanskje aldri vært nærmere. Mens verden utvikler seg i rekordfart er det likevel noe som forblir uendret. Det å ha et nettverk. Både på det personlige plan og i arbeidslivet. Det er vanskeligere å bli best alene. Her er en av klyngens viktigste oppgaver. Vi skal fortsette å løfte fram fantastiske løsninger og medlemsbedrifter, bryte ned siloer og skape kunnskap og nettverk på tvers av etablerte sektorer. Slik at vi sammen kan gjøre en forskjell. Men først skal vi ta en fortjent pust i bakken og nyte julehøytiden. God jul til deg og dine.

Arild Kristensen, daglig leder Norwegian Smart Care Cluster

Arkiv