""
-

Webinar for deg som søker en investor

Tilhører du en nyetablert helsebedrift på jakt etter investor? Torsdag 16. januar kan du få informasjon og råd ved å delta på webinar. En investor med lang erfaring vil være tilgjengelig, og tilbyr interaktiv støtte til deltakerne.

Torsdag 16. januar kl. 14.00 arrangeres et AAL-webinar som retter seg mot nyetablerte helsebedrifter. Formålet med webinaret er å gi bedrifter informasjon og råd om hvordan en identifiserer og tar kontakt med relevante investorer for å realisere bedriftskonsepter og ideer. 

En investor med investeringserfaring i SMEs, og som har lang erfaring med å evaluere bedriftsideer i Europa, vil være tilgjengelig som en del av webinaret. Investoren tilbyr interaktiv støtte til deltakerne.  

Meld deg på her

ILLUSTRASJONSFOTO: Bildet er tatt av Gerd Altmann fra Pixabay.

Linkedin-03arrow forwardGroup 68 Copy 13Group 68 Copy 13ListFill 1Fill 1Facebook-04fbGroup 3Fill 1Page 1Group 125Group 68 Copy 6Group 68 Copy 12Group 126Loupe CopyPage 1Group 68 Copy 6Group 68 Copy 6twitterFill 1ListGroup 2ArkivNSCC_Logo