- Adell forstod behovene våre med en gang

07. sep. 2016

- Adell forstod behovene våre med en gang

Spesialkompetanse på IT-sikkerhet og personvern gjør Adell Group til en ettertraktet samarbeidspartner for alle som utvikler applikasjoner mot helse- og sosialsektoren. - Kundene våre velger oss på grunn av to ting; sikkerhet og brukeropplevelse.

Det sier sier salgs- og markedssjef i Adell Group, Tone Vangdal.

- Vi tok kontakt med Adell da vi søkte etter en partner som tilfredsstiller interne og regulatorisk krav til sikkerhet og personvern, og som samtidig kunne levere en fleksibel og skalerbar hostingtjeneste, sier Karl Martin Lind.

Han er daglig leder i Eyr Medical som er en av Adells kunder. Eyr Medical har utviklet et produkt som gir effektivisering av kontakten mellom lege og pasient.

I Norge må mange vente mer enn en uke for en time hos fastlegen, og i snitt over 45 dager for en time hos en psykolog.

- Når man får tildelt en time, er den midt i arbeidstiden, og mange bruker bortimot to timer i reise og ventetid for en enkel konsultasjon, som kunne vært gjort over video eller chat, sier Lind.


Eyr vil løse utfordringen
Eyr Medical jobber med å løse noen av disse store utfordringene og tilbyr fremtidens plattform for helsetjenester. Brukerne vil motta helsehjelp der de befinner seg, fra utvalgte allmennleger og spesialister i hele landet over videosamtale, og få tilgang til helseopplysninger, henvisninger og resepter.

- Eyr Medical trengte en samarbeidspartner som kunne tilby hosting av tjenesten i et datasenter med høy sikkerhet, sier Vangdal.

- Adell forstod behovene våre med en gang. Selskapets løsningsorienterte holdning og en personlig "hands-on" service var utslagsgivende for vårt valg. Som start-up var det også viktig at de kunne tilby en konkurransedyktig prismodell, sier Lind.


Egne utviklingsprosjekter
Adell er partner med Norsk Helsenett, som tilbyr den elektroniske samhandlingsarenaen for helse- og sosialsektoren i Norge. Partnerskapet med Norsk Helsenett gjør at Adell forplikter seg til å opprettholde gjeldende sikkerhetskrav. Adell er også godkjent for leveranse av skytjenester gjennom Helsenettet. Derfor har Adell spesialisert seg som leverandør av IT-tjenester til leger, tannleger, sykehus og klinikker. Vangdal sier at Adell også har egne utviklingsprosjekter sammen med kundene sine.

- Et stort behov for økt effektivitet og tilgjengelighet for både leger og pasienter, driver utviklingen. Men sikkerhet er alltid i fokus, sier hun.

Adell Group ønsker svært gjerne å bidra med sin kompetanse og tjenester til andre medlemmer i NSCC.

Ta kontakt med Tone i Adell på 90061149 for en uforpliktende prat om din bedrifts behov og Adell sine løsninger.

Arkiv