WHINN festival for vinnere

02. sep. 2016

WHINN festival for vinnere

Ny spennende mulighet for medlemmer av klyngen. NSCC har nylig blitt partner av den ukelange danske velferdsteknologiske festivalen WHINN som blir avholdt i Odense 3 til 7 oktober.

WHINN står for Week of Health and Innovation.Utenom NSCC er det hele 18 andre partnere som tar del i denne festivalen fra syv europeiske land. WHINN 2016 – er tettpakket med konferanser eventer, utstillinger, matchmaking og nettverksaktiviteter. Det er over 1200 relevante virksomheter og organisasjoner fra hele Europa som deltar. Gå ikke glipp av nettverksbyggingsarrangementet WHINN Matchmaking den 5. Oktober, det kan gi gevinst for din bedrift.

Det danske firmaet Infocura IVS deltok i oktober i fjor og er veldig fornøyd med det. Susie Wagner Bondorf som er administrerende direktør for Infocura IVS, forteller om sin erfaring om WHINN Matchmaking.

- Før jeg kom dit var jeg ikke helt klar over hva jeg kunne få ut av å være med, jeg burde nok ha gjort hjemmeleksen min bedre. Ett av møtene mine var med Andrew Ruck fra Skotland, og det viste seg at han var på utkikk etter en dansk partner.

Allerede i januar 2016 – bare tre måneder etter det første møtet – vant de to nye partnerne et EU-tilbud. Bondorf sier at hun aldri hadde møtt Andrew Ruck hvis hun ikke hadde gått på det arrangementet, og anbefaler det til alle andre.

Nettverksbyggingsarrangementet WHINN Matchmaking den 5 oktober er gratis og gir deg en fantastisk mulighet til å møte representanter for firmaer, sykehus og universiteter som kan ende opp med å bli ditt firmas nye partner i nye banebrytende prosjekter. Arrangementet varer i tre timer så du får tid til å snakke med mange andre av WHINN sine deltagere.

Det er mange grunner til hvorfor du bør delta:

· Du kan vise fram dine beste produkter og prosjekter

· Møte nye partnere og kunder

· Starte grenseoverskridende kontakter og samarbeid

· Få den nyeste informasjonen om forskning

· Finne nye kommersielle / teknologiske / forskningspartnere

Til arrangementet - påmelding

Arkiv