DNB Healthcare Conference 2015

DNB Healthcare Conference 2015

Den 15. desember går den årlige DNB Healthcare Conference av stabelen for sjette gang.

Konferansen har fokus på å presentere både børsnoterte og venture selskaper innenfor Life Sciences og Health technology, og målgruppen for konferansen er hovedsakelig norske og internasjonale investorer. I 2014 deltok det ca 400 personer og både venture selskaper, bidragende klynger og sponsorene fikk god eksponering.

DNB Markets er hovedvertskap med ansvar for den børsnoterte sesjonen – og Oslo Medtech er co-host med ansvar for venture sesjonen.

Unik mulighet
Alle relevante helseklynger og nettverk, TTO og innovasjonsmiljøer i Norge inviteres til å nominere prosjekter/bedrifter til å presentere, og til å bli eksponert gjennom å være sponsor av arrangementet og deltager i ekspertpanel/jury. Dette er en unik mulighet til å presentere deres selskap for investorer med interesse innen vår næring, og i fjor var det over 300 deltakere i salen. Søknadsfristen er 8. november og en profesjonell jury vil velge ut de inntil 20 selskapene som får presentere.

I tillegg til at dette arrangementet faciliterer en svært interessant møteplass for biotek, medtech og helseteknologi-selskaper og investorer, lanserer DNB i år sin DNB Healthcare pris på 1 MNOK hvor selskapene er invitert til å delta. Finalepresentasjon og utdeling vil skje i lunsjen under konferansen.


Warm-up event i Forskningsparken
Kvelden før, altså 14. desember, inviteres alle til warm-up event hos Oslo Medtech i Forskningsparken, hvor de utvalgte selskapene får pitche sin investeringsmulighet og sponsorene får taletid i plenum samt profilering med roll-up (liten stand) i mottakelsesområdet (avhengig av sponsorpakke). Oslo Medtech byr på mat og drikke denne kvelden.

For full oversikt over sponsorpakkene, vennligst se vedlagte dokument. Som sponsor sikrer du opprettholdelse av en arena som er avgjørende for å skape et nettverk blant eksisterende og potensielle investorer hvor venture selskapene får eksponere seg for denne viktige målgruppen. På sikt bidrar vi til at den tilgjengelige private kapitalen for Life Science/Health tech-selskapene i Norge øker og næringen vokser.


Arkiv