Safe4 Security Group AS

safe4.com/

KONTAKTPERSON
Geir Mørk
46624129

Safe4 Security Group AS

Vi designer, utvikler og formidler B2B løsninger i abonnementsmodell. Lås-styring, aksess og alarm for bygg og hjem, med egen alarmsentral. Vi gjør innbygger i stand til å bo lenger hjemme med avansert sensorikk for hjemmehelse og analyse

Safe4 Security Group er et internasjonalt IoT-smart-teknologi selskap, som bygger på lang erfaring fra alarm og sikkerhetsbransjen, grunnlagt i 2013, med røtter tilbake til Falken og G4S. Vi utvikler og eier all vår teknologi og forretningskonsepter med full kontroll, i hele verdikjeden, fra sensorer til sentral plattform og data-analyse.

Med vår nye CARE plattform setter vi Innbyggeren i fokus og bringer dyp sikkerhetsekspertise in i digital hjemmehelse. Dette betyr at mennesker kan bo trygt og lenger hjemme, selv i en behandlingssituasjon. Vi bringer helsepersonell og hjelpere nærmere, også uten å være til stede.

Med sikkerhet i vårt DNA får vi mennesker til å føle seg tryggere i hjemmet. Våre løsninger oppfyller strenge sertifiseringskrav helt fra plattform til sensorikk i tråd med EN og FG normer. Safe4 leverer alarmtjenester fra egen ARC – Alarm Receiving Center.

Vi tilbyr internasjonale B2B2C distributører sikre profesjonelle hjemme-IoT og alarm løsninger i en «white label» markedsklar abonnementsmodell. Tilpasset aktører innen sikkerhet, telekom, bygg, strøm leveranser og forsikring, samt kommunal og privat hjemmehelse.

I våre løsninger støtter vi sensorer og elektroniske låser fra en rekke leverandører som Develco, Yale, IKEA, Elko, EasyAccess, FireAngel, Climax Technologies, Schneider. Vi kommuniserer med et bredt spekter låser og adgangskontroll systemer.

Våre IoT plattformer, som Iotiliti, muliggjør effektiv datafangst og analyse med sterkt fokus på person-sikkerhet og GDPR.

Safe4 leder også forskningsprosjektet Lås Opp for «sikker hjemlevering av varer og tjenester bak digital lås». Gjennom samarbeid med helseinnovasjonsprosjektet ioMt (internet og MY things), i regi av Ikomm, fokuserer vi nå på kommunal og privat hjemmehelse med Innbyggeren i fokus og en bedre hverdag for helsepersonell i hjemmet.

For mer informasjon se www.safeunlock.no


Arkiv