Roche Norge AS

www.roche.no/

KONTAKTPERSON
Kristin Krogsrud
911 40 354

Roche Norge AS

Roche er et av verdens ledende firmaer innen legemidler og diagnostikk.

Roche er en global pioner innen legemidler og diagnostikk som fremmer medisinsk vitenskap og forbedrer menneskers liv. Den kombinerte styrken ved å ha legemidler og diagnostikk under ett tak, har gjort Roche ledende innen persontilpasset medisin – en strategi som tar sikte på å tilpasse behandlingen til den enkelte pasient på best mulig måte.

Roche er verdens største bioteknologiselskap med medisiner innen onkologi, immunologi, infeksjonssykdommer, oftalmologi og nevrologi. Roche er også verdensledende innen in vitro-diagnostikk, vevsbasert kreftdiagnostikk og diabetesbehandling.

Siden grunnleggelsen i 1896 har Roche forsket etter bedre måter å forebygge, diagnostisere og behandle sykdommer på, og bidra til en bærekraftig samfunnsutvikling. Selskapet har som mål å forbedre pasienters tilgang til medisinsk innovasjon ved å samarbeide med alle relevante interessenter.

Roche har utviklet 32 medisiner som inngår i Verdens helseorganisasjons liste over essensielle legemidler, blant dem livreddende antibiotika, antimalariamedisin og kreftmedisin. For niende året på rad er Roche anerkjent i Dow Jones Sustainability Index som det mest bærekraftige selskapet innen legemidler, bioteknologi og livsvitenskap.

Roche har hovedkvarter i Basel, Sveits og over 90 000 medarbeidere i mer enn 100 land. I 2017 investerte Roche 87 milliarder norske kroner i forskning og utvikling av et totalt salg på 447 milliarder norske kroner. Genentech i USA er et heleid selskap i Roche som også er majoritetseier i Chungai Pharmaceutical, Japan.

Roche i Norge

Roche har to avdelinger i Norge, en som har legemidler og omfattende genomprofilering (Roche Norge AS), og en som har diagnostisk utstyr (Roche Diagnostics Norge AS).

Roche Diagnostics er et av verdens ledende selskaper innen in-vitro diagnostikk, medisinsk og bioteknologisk forskning og PCR-baserte tester. Vi leverer helautomatiske analysesystemer for små og store laboratorier, samt har utstyr til pasientnær testing og apparater som gir diabetikere muligheten til å teste sitt eget blodsukkernivå. Mer om våre produkter til forskning. I Norge forholder vi oss til Lab Norge (tidligere Norske Laboratorieleverandørers Forening, NLF) sine retningslinjer, vennligst se NLF sine etiske retningslinjer og Medtek Norge (Tidligere LFH) sine samarbeidsavtaler, Helse Sør Øst, Helse Vest, Helse Midt-Norge og Helse Nord.

Roche Norge AS jobber med salg og markedsføring av legemidler. Roche satser på medisiner innenfor kreft, immunologi, infeksjonssykdommer, oftalmologi og nevrologi. I Norge er vi mer enn 150 ansatte.

Arkiv