Pårørendesenteret

Etablert: 1998

Organisering: Stiftelse

Tilbud: Pårørendeveiledning, kurs og undervisning til både pårørende og fagfolk. Driver et landsdekkende nettsted for alle typer pårørende uansett livssituasjon, alder eller hvor nær de står den de er pårørende for.

Nettsider:

Hovedside - en landsdekkende nettside ( Tips: sjekk spesielt karttjenesten på «hjelp der du bor» - oversikt over alle tilbud i landet, og sjekk ut min historie.)

Pårørendeprogrammets nettside (Tips: Vi anbefaler en titt på forskning og tjenester.)

Ungepårørende (Tips: Et spesielt tilbud til barn og unge som er pårørende, med innhold tilpasset barnas alder.)

Nettsiden til avdelingen i Stavanger: (Der selve senteret ligger.)

www.xn--prrendestavanger-dob75a.no/

KONTAKTPERSON
Unn Birkeland
95988724

Pårørendesenteret

Trenger du noen å snakke med?

Pårørendesenteret.no er utviklet og driftes av Stiftelsen Pårørendesenteret som ble etablert i Stavanger i 1998. Stiftelsen finansieres av offentlige tilskudd.

Dette er et landsdekkende nettsted for alle typer pårørende uansett livssituasjon, alder eller hvor nær de står den de er pårørende for. Her finnes interessant fagstoff, gode tips og råd, informasjon om rettigheter og hjelpetilbud over hele landet. Du kan også lese om andre pårørendes erfaringer i kategorien Min historie.

Selve Senteret ligger i Stavanger, her tilbyr vi pårørendeveiledning, kurs og undervisning til både pårørende og fagfolk. Mer informasjon om tilbudet finner du på PårørendeStavanger.no. Her finner du også oversikt over våre ansatte og kontaktinformasjon.

Arkiv