Healthsum Holding AS

healthsum.net/

KONTAKTPERSON
Fredrik Lindberg
90776139

Healthsum Holding AS

Healthsum er neste generasjons journalsystem, bygd på ledger teknologi (DLT), med egen bank og forsikringstjeneste. Systemet er hyper-skalerbart, pasient-orientert og GDPR-sertifisert.

Healthsum er et journal-system utviklet med tanke på fremtidens krav til fleksibilitet, datalagring, personvern og individualisering, samt økte krav til å muliggjøre integrasjoner. Healthsum er derfor bygget på DLT (Distribuert Ledger Teknologi ), som tilfredsstiller disse kravene i tillegg til å gjøre Healthsum ekstremt skalerbar, ha unik sikkerhet og svært kostnadseffektiv. I dag er det ingen andre helsesystemet i verden som anvender denne teknologien. Samtidig er utviklerne bak sky-lagring og sikkerhet verdensledere, noe som setter Healthsum i en unik posisjon

For pasienter muliggjør Healthsum deling av helsedata når som helst og hvor som helst – samtidig som pasienten selv bestemmer hva som deles. Foreløpig er dette eneste journalsystem som tilfredsstiller alle GDPR retningslinjene. Det vil også være lettere for pasienten ift oppgjør, da både forsikring og banktjenester leveres av Healthsum.

For offentlige og private aktører vil Healthsum kunne gi langt gunstigere avtaler, samtidig som det åpner for et nytt univers i forhold til integrasjoner- laget på åpne
API´er. I eksisterende løsninger kan det ofte være opp til 15 ulike system/sikkerhetsmurer å forsere for å kunne integrere 3. parts løsninger, noe som har gjort det svært krevende. Men hos oss løfter vi andre systemer opp på vårt ikke hackbart sikkerhetsnivå. Med tiden kommer andre eksisterende journalsystemer til å programmeres på samme måte, men idag har vi et forspranget som vi vil utnytte. Bli med oss på reisen.

Arkiv