Carasent Norge

www.carasent.no

KONTAKTPERSON
Magnar Høyvik
48080027

Carasent Norge

Carasent har fokus på å lage effektive og trygge løsninger tilpasset våre kunders behov innenfor segmentene for sosial omsorg, rehabilitering, arbeidsmarkedsbedrifter og vekstbedrifter.


Med over 25 års erfaring skaper vi effektive og fremtidsrettede løsninger sammen. Våre dyktige fagkonsulenter jobber sammen med kunder, vårt designteam og våre tekniske ressurser for å utvikle, implementere og drifte modulære journalløsninger og håndtering av bruker- og pasientinformasjon.

Vår unike plattform Ad Voca er koblet med våre modulære journalløsninger for arbeid og inkludering (Ad Opus) og fagsystem for helse og omsorg (Ad Curis). Ad Voca gjør det mulig å kommunisere sikkert med pasienter/deltakere og ande interessenter gjennom behandlingsprosessen for en bedre og helhetlig oppfølging, f.eks. ulike typer skjema, chat, video m.m.

Ad Curis er en komplett journalløsning for mer effektive behandlingsforløp og er spesielt utviklet for aktører innen rehabilitering, TSB, PHV, kompetanse og lavterskeltiltak.

Ad Opus er markedets fremste digitale løsning for veiledere i et tiltaksløp. Bedre prosesser med oversikt, innsikt og kontroll.

Vi er eit internasjonalt selskap med over 170 ansatte med kontorer i Oslo, Bergen, Dale, Stockholm og Gøteborg som jobber mot et felles mål: enabeling future care.

Arkiv