event

Åpent møte

11

juni 2024

Hjelpemidler på sykehjem

Bli med på vårt webinar 11. juni kl. 09:00 for å utforske hjelpemidler som forbedrer hverdagen på sykehjem for beboere og ansatte.

Delta på vårt webinar om hjelpemidler på sykehjem for å lære om viktige hjelpemidler som forbedrer hverdagen for beboere og ansatte. Webinaret er rettet mot ansatte ved sykehjem, kommunale innkjøpere og andre interesserte fra helsesektoren.

Dato og tid: 11. juni, kl. 09:00 - 10:30

Hva du vil lære

Vi vil utforske et bredt spekter av løsninger som kan øke komforten og sikkerheten på sykehjem, fra sensorikk og informasjonskjermer til spesialtilpasset baderomsutstyr, og mye mer. Disse hjelpemidlene er designet for å forbedre både omsorgen og arbeidsforholdene.

På programmet:

Kommunes erfaringer

Randaberg kommune vil presentere om erfaringer og refleksjoner de har om hjelpemidler på sykehjem. Mer informasjon om deres presentasjon kommer.

Presentasjoner fra selskaper

  • Varodd Velferdsteknologi AS: Med 60 års erfaring tilbyr Varodd hjelpemidler som forbedrer selvstendighet og livskvalitet for brukerne. De kombinerer bærekraft med moderne teknologi for å møte fremtidens utfordringer i helsesektoren.
  • Bano AS: mest kjent for sitt innovative baderomskonsept, som kombinerer funksjonalitet og design, har også et annet selskap, Bano Life, i konsernet. Bano Life bygger videre på tanken om innovasjon, funksjonalitet og design, og overfører dette til senger, løftere og andre hjelpemidler man bruker på sykehjem for å lette arbeidshverdagen for pleiere og øke selvstendigheten til beboerne.
  • Picomed: Etter 33 års erfaring fokuserer Picomed på brukervennlig teknologi for å lette hverdagen for de som trenger det mest. De er pionerer i å tilpasse sine løsninger for å møte både nåværende og fremtidige behov i hjelpemiddelmarkedet. Vil presentere svært spennende og innovative produkter, i tillegg til badet, spesielt rettet mot sykehjem.
  • IBG: IBG tilbyr en helhetlig digital løsning som styrker kommunikasjon og daglig organisering for mennesker med funksjonsnedsettelser. Dette systemet fremmer autonomi og fellesskap gjennom tilrettelagte moduler og funksjoner.
  • Hjelpemiddelpartner AS: Hjelpemiddelpartner fokuserer på å levere innovative og funksjonelle velferdsteknologiske løsninger som styrker de eldre og personer med behov for spesielle hjelpemidler, med mål om å gjøre dem mer selvstendige.
Arkiv