event

Åpent møte

04

mars 2024

Webinar: Regnes din løsning som medisinsk utstyr?

Vi inviterer til et informativt webinar for de som er interessert i å lære mer om det regulatoriske tilknyttet medisinsk utstyr!

Bli med på vårt webinar om Medical Device Regulation (MDR) for en bedre forståelse av de regulatoriske kravene. Her vil du få både faglig påfyll, og muligheten til å stille spørsmål underveis. I webinaret kan du lære mer om MDR uten å verken måtte forlate kontoret eller reise til seminarlokalet. Webinaret er ikke minst helt gratis!

Tid og sted:

Dato: 04.03.2024

Klokkeslett: 13:00-14:15

Sted: Digitalt over Teams

Målgruppe: Webinaret passer godt for bedrifter innenfor medisinsk utstyr, eller for de som er usikker på om deres løsning anses som et medisinsk utstyr. Det er derimot åpent for alle som ønsker å delta!

Agenda:

Per-Anders Elvertrø (regulatorisk leder) og Dorothea Malli (QA & RA Specialist), Inventas

  • Regnes din løsning som et medisinsk utstyr? Hva betyr «intended use»? Hvordan vurdere risikoklassene? Hvordan vurdere programvare i lys av MDR?
Inventas regnes som Norges største og mest komplette utviklingsmiljø innen fysiske og digital produktutvikling, tjeneste- og forretningsmodellering. Inventas er ISO 13485 sertifisert for design og utvikling av medisinsk utstyr og IVD medisinsk utstyr ihht MDR og IVDR.

Ira Sharma Sankhayan, leder, Yallow

  • Utarbeiding av regulatorisk strategi

Yallow er et norsk design- og produktutviklingsbyrå spesialisert i helseteknologi og life science. Yallow er en ISO 13485-sertifisert design- og utviklingspartner spesialisert innen medisinsk og helseteknologi.

Arkiv