event

18

september 2023

Vestlandet: Innovasjonsuken OPP 18.-24. sept. 2023

Vestlandets festival for entreprenørskap, innovasjon og nettverking

Hold datoen av i kalenderen for Innovasjonsuken OPP!
NSCC er medarrangør på flere arrangement, blant annet DEMODAY Vestland 23.

Hva

OPP er en årlig feiring av entreprenørskap, i tett samarbeid med lokale samarbeidspartnere. Vi vet at det er utrolig mange spennende initiativ og løsninger på Vestlandet som ikke får den oppmerksomheten som disse fortjener. Vi håper at OPP kan være en plattform for nettverksbygging, kompetansedeling og fremsnakking.

Hvordan

Alle som ønsker å bidra på OPP, kan melde opp sine egne arrangement. Vi ønsker at regelmessige arrangement legges til denne uken, slik at vi kan løfte frem det dere er god på. Tema, sted og tidspunkt bestemmer hver arrangør selv. Om dere ønsker å samarbeide med noen andre om et arrangement, er det glimrende. De som vil delta på arrangementene, melder seg på via den felles arrangementskalenderen. Om dere ønsker å ha egen påmelding er det helt fint, da linker vi bare interesserte direkte til deres påmelding via vår kalender.

Hvorfor

Innovasjonsmiljøet på Vestlandet ser verdien av å samarbeide og samle ulike arrangementer til en og samme uke. Dette bidrar til økt synlighet og fokus på innovasjon. Derfor har vi tidligere samarbeidet med alt fra Bergen Design Festival til VillVillVest. I år har vi kjente arrangementer som DNB NXT, Kapitaldagen i Førde, og nykommerne Innovasjonsdagen i Sogn og Demoday Vestland.

Ønsker dere å samarbeid med Innovasjonsuken OPP i 2023? Ta kontakt med prosjektleder, christina@ihardig.no

Arkiv