event

Medlemsmøte

03

mai 2021

Nordic Booster Board - Sverige

Booster Board gir norske bedrifter muligheten til å pitche løsningen sin for et svensk ekspertpanel som gir tilbakemelding på løsning og planer om å utvide til Sverige.

De nordiske landene er langt fremme med å innføre digitale helseløsninger og velferdsteknologi, og er ledende i utrulling og bruk. For mange norske selskaper er de nordiske nabolandene et viktig strategisk område for eksport. Men hvordan tar du det første skrittet for å komme inn på det danske markedet? Hva bør du være spesielt oppmerksom på når du vil ekspandere din virksomhet til Finland? Og hva er den rette markedsadgang strategien for det svenske markedet?

Spørsmål som disse og mange andre får bedrifter svar på gjennom Nordic Booster Board; en virtuell arena hvor 3-5 bedrifter får muligheten til å pitche løsningen sin foran et ekspertpanel fra enten Finland, Danmark eller Sverige. Panelet gir tilbakemelding på løsningen sett i forhold til markedet, og svare på selskapets spørsmål. Hvert panel består av eksperter fra for eksempel kommune, sykehus, klynge/nettverk og næringsliv. Et godt nettverk som bedriftene kan dra nytte av videre!

Booster Board Sverige den 3. mai er dessverre fullt, men ta gjerne en kikk på våre nettsider for innsikt og kunnskap om det svenske helsemarkedet. Ta gjerne også kontakt med Therese dersom du har spørsmål.

Nordic Booster Board arrangeres av Norwegian Smart Care Cluster i samarbeid med de nordiske klyngeorganisasjonene Welfare Tech, Business Region Gothenburg og Oulu Health, som siden 2015 har hatt et tett samarbeid under navnet NorCare.

Arkiv