event

Åpent møte

21

august 2020

Presentasjon og pitch i en virtuell verden!

Hvordan bygger man tillit og relasjon i digitale møter? Få tips, historier og eksempler på hvordan du kan presentere deg selv og løsningene dine i en virtuell verden.

Tid: Fredag 21.08 fra kl. 10.00 - 10.45

Sted: Webinar 

Språk: Engelsk / English language

SE OPPTAK FRA WEBINARET:


Selv før coronakrisen var det utfordrende å presentere løsningen eller ideene dine med en slik innflytelse at mottaker oppfattet kjernen i budskapet. Og nå er det enda vanskeligere enn før. Verden har blitt digital, og vi treffes i virtuelle møterom istedenfor fysisk. Det forventes at man skal gjøre forretninger og bygge tillit med kunder og partnere også på denne arenaen, men dette er "nytt" og vanskelig for mange.

Bli med på webinar for å lære av noen som kan dette! 

Rick Salmon er selv entreprenør og coach i presentasjonsteknikk og kommunikasjon. Han har hjulpet både toppeledere i Fortune 500 selskaper og små start-ups med å finne sin stemme. I dette webinaret vil Rick dele konkrete tips, historier og eksempler på hvordan du kan presentere deg selv og løsningene dine i en virtuell verden.

 

(foto: Rick Salmon)


Webinaret arrangeres i samarbeid med innovasjonsselskapet Validé, og er gratis og åpent for alle. Påmelding er nødvendig.

Dette webinaret er første steg i et treningsprogram i digital kommunikasjon i regi av klyngen og Validé. Det legges opp til et praktisk kurs i september hvor man går mer i dybden på teknikkene. Kurset er forbeholdt medlemmer i klyngen og bedrifter tilknyttet Validé, og det er begrenset antall plasser. Påmelding til dette åpner i august. 

Relaterte dokumenter:

Arkiv