event

30

august 2019

Primærhelsemarkedet i Danmark - introduksjon til nytt Global Growth program

Er det danske helse- og velferdsmarkedet interessant for din bedrift? Trenger du innsikt i markedet og nytt nettverk for å kunne lykkes?

Mange norske selskaper innen helse- og velferdsteknologi har Danmark som et prioritert marked for internasjonal vekst. Men få vet hvordan markedskreftene faktisk virker, samt har et begrenset nettverket.

Innovasjon Norge samler derfor noen av de fremste norske og danske kompetansemiljøene, slik at norske selskaper med løsninger innen helse- og velferdsteknologi kan lære å lykkes i det danske markedet. 

Det er satt av tid i slutten av programmet til korte 1-1-samtaler med alle de involverte aktørene. Vi håper dere benytter anledningen til å knytte relasjoner.


Tid: 09.00 - 12.00

Sted: Forskningsparken, Gaustadalléen 21

Påmelding: Vennligst følg link

Påmeldingsfrist: 2019-08-26

Kontakt: Maria Cathrine Lundstad Aulie 


Har du ikke anledning til å være med fysisk i Forskningsparken kan du følge med på live stream på Innovasjon Norge sin facebookside. Vi ønsker allikevel at du melder deg på seminaret.


Foreløpig program:

09.00-09.30: Registering og mingling

0930-10.00: Market trends within welfare in Denmark, Market Specialist in Denmark; To Be Confirmed – Denmark.

10.00-10.30: Norwegian Solutions fit for the Danish marked, Smart Care Cluster and Norway health tech

10.30-10.45: How to do business in Denmark, Urmas Lepik Innovation Norway Denmark

10.45-11.00: What have we learned about the Danish marked, Alu Rehab AS

11.00-11.15: Introduction to the eksportporgram: Global Growth Denmark Primary care, Ragnhild Espeland Innovation Norway

11.15-12.00: Speed dates with Innovation Norway, Norway Health tech, Norwegian smart care cluster and Welfare tech


Arrangementet gjennomføres i samarbeid med Norway Health Tech og Norwegian Smart Care Cluster, og er en introduksjon til programmet Global Growth Danmark - et strukturert go-to-market program for bedrifter som vurderer å gå inn i det danske helsemarkedet.

Arkiv