event

Åpent møte

24

februar 2020

Matchmaking i Barcelona

Har din startup en løsning innen avstandsoppfølging, selvledelse av diabetes, integrert omsorg eller opplæringsløsninger for eldreomsorg? Da kan du bli blant de utvalgte til å presentere din bedrift på et matchmakingarrangement i Barcelona.

Innovation to Market, I2M, som arbeider for å få gode IKT-løsninger for aktiv og sunn aldring spredd i det europeiske markedet, avholder matchmaking 24.-26. februar i Barcelona, og har blinket seg ut fire områder innen digital omsorgstjeneste hvor de ønsker respons fra norske selskap.

De fire områdene er:
• integrert omsorg
• avstandsoppfølging
• selvledelse av diabetes
• opplæringsløsninger for eldreomsorgen

Denne matchmakingen skjer som en del av 4YFN i Barcelona, som trolig er den største konferansen noensinne innen mobilitet. Her møtes 25.000 deltakere, 800 startups og utstillere, 950 investorer og 400 foredragsholdere for å bygge nettverk, gjøre business og lansere nye forretningsforetak sammen.

Som en del av denne konfransen, arrangeres matchmakingen "connecting startups". Selskap innen digital omsorg- og helsetjenester får denne spesialinvitasjonen:  

"Som en del av I2M-matchmaking søker fire helseorganisasjoner etter selskap som har løsninger innen integrert omsorg, avstandsoppfølging, selvledelse av diabetes og opplæringsløsninger for eldreomsorgen.

16 løsninger, fire for hvert behov, blir presentert under matchmakingarrangementet i Barcelona 24. februar 2020."

Dette er en sjanse for norske selskaper å bli kjent med potensielle kunder så vel som utvide nettverket med andre leverandører i feltet. Interesserte bør sende inn sine forslag innen 24. januar 2020. For mer informasjon og for å søke, klikk her.

- Dette er en invitasjon som kan være interessant både for innkjøpere og leverandører. Leverandører kan få 500 euro i reisestøtte dersom deres løsninger er blant de 16 utvalgte som får presentere seg, skriver Stig Marthinsen, direktør på Sørlandets Europakontor AS.

Highlights fra 4YFN i Barcelona 2019:


Arkiv