event

Åpent møte

30

oktober 2019

Lansering av nytt inkubatornettverk med spisskompetanse innen helse

Vi inviterer til offisiell lansering av nettverket Norsk helsekonsortsium (NHC), 30. oktober. NHC er et samarbeid mellom flere ledende innovasjonsmiljøer i Norge som gir helsebedrifter i tidlig vekstfase tilgang til tjenester og kompetanse.

NÅR: 30.oktober kl 12.45
HVOR: Innovasjonspark Stavanger, Arkivenes hus, møterom Reolen.

NHC er et samarbeid mellom flere ledende innovasjonsmiljøer med formål om å gi helsebedrifter i tidlig vekstfase tilgang til tjenester som kan bistå selskaper med videre utvikling, relevant kompetanse og vekst*. Gjennom NHC nettverket kan din bedrift få tilgang til et vidt spekter av tjenestepakker, men betale kun en fjerdedel av ordinær pris. Forutsetningen for subsidieringen er at bedriften er, eller potensielt vil bli, tilknyttet en inkubator.

Vi starter med kaffe og litt mingling kl. 12.45, før selve lanseringen starter kl. 13. Under lanseringen vil det bli en kort introduksjon til nettverket og mulighetene fra NSCC pluss en liveoverføring fra Vitenskapsparken i Oslo. Dette er en flott mulighet for å høre mer om tilbudene i tjenestepakkene og stille de spørsmål du måtte ha.

 

*Medlemmer i NHC nettverket: Aleap, VIS, Validé, Norinnova, NTNU TTO, SINTEF TTO, Inven2, Innoventus Sør, Inkubator Ås, Sharelab, Norway Health Tech, Norwegian Smart Care Cluster, Oslo Cancer Cluster, Kjeller Innovasjon

Påmeldingsskjema


Arkiv