event

16

mars 2018

Motivasjonskonferanse med fokus på støtteapparatet

«Ingen blir stjerne på egenhånd» er stikkordet for Motitechs motivasjonskonferanse som går av stabelen 16. mars. Årets konferanse hyller de som står på sidelinjen og løfter andre opp.

-For beboeren på sykehjemmet er støtteapparatet vel så viktig som det er for idrettsutøveren som jakter OL-gull, heter det på hjemmesiden til Motitech – arrangøren av konferansen som arrangeres på Scandic Flesland Airport, utenfor Bergen.

Fjorårets konferanse ble en stor suksess, med 190 deltakere fra hele Norge, samt noen fra Sverige.

-I fjor arrangerte vi historiens første motivasjonskonferanse. En konferanse der vi hentet inn eksperter på aldring, helse og demens, krydret med motivatorer og brukerhistorier, sier Jan Inge Ebbesvik, kommunikasjonsrådgiver i Motitech.

 

En motivasjon til helsefagarbeidere

Fjorårets suksess ga mersmak, og sørget for at årets konferanse kan skilte med store navn.

- Johan Kaggestad er blant de som skal holde foredrag under konferansen. For mange er han nok mest kjent som TV2s ekspertkommentator under sykkelritt som Tour de France, men han regnes også som en pioner på å bruke fysisk trening som en aktiv del av behandlingstilbudet for psykiatriske pasienter. Vi har også fått med oss Johnny Sundin som er en internasjonal inspirator fra Sverige som har gjort stor suksess med sine forelesninger om effektive strategier for å kunne leve etter tankesettet om at alt er mulig. Sundin skal blant annet snakke om hvordan man kan «elske det man inte vet … ennu», sier Torbjørn Langeland, salgs- og administrerende sjef i Motitech.

Heidi Sveistrup er også en av konferansens foredragsholdere. Hun er professor i rehabiliteringsvitenskap ved universitetet i Ottawa siden 1993, og forsker på fysisk aktivitet for eldre.

Årets konferanse skal være en motivasjon til de som arbeider i helsesektoren.

-Vi ser at de ansatte i helsesektoren trenger påfyll og motivasjon i arbeidshverdagen, og det er dette vi vil gi til dem med konferansen, sier Langeland.

Link til hele dagsprogrammet her

Arkiv