event

Åpent møte

01

november 2018

Helseteknologi på DNB NXT

Tou Scene er arenaen for DNB NXT sin startupmatcher 1. november. Helse løftes fram, så dette er en bra møteplass for helseteknologistartups og investorer.

DNB NXT er Norges største møteplass for investorer, gründere og etablert næringsliv, og 1. november rigges arrangementet til på Tou Scene i Stavanger.


Lyst å være utstiller?

Tou Scene gir plass til 200 deltakere, og DNB NXT rigger til en utstillingsarena, Future Alley, på Scene 1 får å vise fram ny teknologi. 

NSCC-medlemmer som Tidewave og Globus AI er allerede på plass i i programmet.

-I NSCC er det sikkert andre aktuelle selskaper og kandidater som kan tenke seg å stille ut i Future Alley. Dersom du er interessert i utstillingsplass, ta kontakt med Kristine Sirnes Moe. Kristine driver i disse dager å få på plass alle aktørene til Scene 1 på Tou Scene, sier Thomas Våland, markedsansvarlig i DNB Bedriftsmarked.


Fyldig program
-Gjør deg klar for en aften med ettertraktede foredragsholdere, inspirasjon, kunnskapsdeling og nettverksbygging, skriver DNB NXT på sin hjemmeside om arrangementet i Stavanger.

Årets hovedtema er «Bærekraftig vekst». Helse og helseteknologi er relevant for alle, og med Maskinhallen på Tou Scene som ramme, kan det bli energigivende møter mellom aktører fra ulike bransjer. Et mål er at etablert næringsliv skal møte startupverden blant annet for å få ny innsikt i ny teknologi og nye måter å samarbeide på.

Sakset fra programmet:

• Bærekraft som konkurransefortrinn med Cilia Holmes Indahl, Director Sustainability at Aker BioMarine

• Acceleratorprogram i DNB ved Petter Lee-Johannessen, Executive Vice President and Head of Strategic Partnerships at DNB og Ivan Metrikin, CTO at Globus.AI

• Tidewave, selskapspresentasjon ved Bjørn Lorentzen, CEO og Elen Haugs Langvik, COO.

• E-helse på dagsorden med Naeem Zahid, Senior Business Developer at Telenor

• Paneldebatt

• Angel Challenger selskapspitcher


Arkiv