Heidi Aabel blir kommersiell direktør i Vitalthings

Heidi Abel, foto: Vitalthings

Heidi Aabel blir kommersiell direktør i Vitalthings

Heidi Aabel tiltrår som kommersiell direktør i Vitalthings, hvor hun vil styre selskapets internasjonale vekst og innovasjon innen helseteknologi.

Heidi Blengsli Aabel er utnevnt til ny kommersiell direktør i Vitalthings. Aabel har lang erfaring fra helseteknologibransjen, sist som leder for CheckWare, hvor hun vokste selskapet fra en oppstartsbedrift til en internasjonal aktør med over 200 kunder. Hennes tidligere roller inkluderer også ledende stillinger i Fara og Visma.

Aabel uttrykker stor entusiasme for sin nye rolle: "Vitalthings står frem som en svært spennende virksomhet. Å arbeide med teknologi som direkte påvirker pasienters trygghet og reduserer behovet for fysisk tilsyn, føles både viktig og riktig."

Bård Benum, administrerende direktør i Vitalthings, ser Aabels ankomst som en styrke for selskapet: "Vi er i en kritisk vekstfase med global oppmerksomhet rundt våre løsninger. Heidis erfaring og nettverk er uvurderlige for vår fremtidige suksess."

Heidi Abel sammen med Bård Benum, foto: Vitalthings


Med en bakgrunn som inkluderer ledende roller i både Fara og Visma, og med stor suksess i CheckWare, er Aabel godt forberedt for å lede Vitalthings gjennom en fase preget av kommersialisering og internasjonal ekspansjon.

"Timing for dette karriereskiftet kunne ikke vært bedre," sier Aabel. "Jeg ser virkelig frem til å engasjere meg i Vitalthings' innovative prosjekter og bidra til utviklingen av framtidige løsninger som møter universelle helseutfordringer."

Vitalthings, etablert i 2017 av en gruppe erfarne teknologigründere, leverer avansert teknologi som muliggjør kontaktløs overvåking og pasientoppfølging. Med 30 ansatte fordelt på kontorer i Trondheim, Tønsberg og Stavanger, spenner selskapets ekspertise over hele spekteret av helseteknologi.

Artikkelen er basert på en pressemelding fra Vitalthings.

Arkiv